walla billa çok ayıp ediyorlar :(
![]() |
normalde 3 dakika sürüyo sorun vardır bu kadar uzun sürmemesi lazımsonbahar56 demiş ki:Aynn kardeşpessimistic demiş ki:benim şuan hala gameguard patch atıyor kendine:d![]()
Sorun lanet serverın dandik olması bropessimistic demiş ki:kapandı bende soru işareti felan çıktı küçük ekran sorun ne olabilir arkadaşlar
:):):) ama gerçekten yeni client felan verildimi ben oyunu download ettim sonra eng media pk2 o kadar yaptım başka bilmeiğim veya görmedim birşey geldimiSeaNwesT demiş ki:Sorun lanet serverın dandik olması bropessimistic demiş ki:kapandı bende soru işareti felan çıktı küçük ekran sorun ne olabilir arkadaşlar![]()
Başka hiçbir şey yok en iyisi "delete"pessimistic demiş ki::):):) ama gerçekten yeni client felan verildimi ben oyunu download ettim sonra eng media pk2 o kadar yaptım başka bilmeiğim veya görmedim birşey geldimiSeaNwesT demiş ki:Sorun lanet serverın dandik olması bropessimistic demiş ki:kapandı bende soru işareti felan çıktı küçük ekran sorun ne olabilir arkadaşlar![]()
Benim patch hala bitmedi şaka gibi yawDaykoo_Brs demiş ki:normalde 3 dakika sürüyo sorun vardır bu kadar uzun sürmemesi lazımsonbahar56 demiş ki:Aynn kardeşpessimistic demiş ki:benim şuan hala gameguard patch atıyor kendine:d![]()
sonunda güzel bir haberbest0 demiş ki:beyler bir mujdem var eskiler icin characterler silinmemis databasede bir problem varmıs geri gelcekmis
aynen kardeşime katılıyorum küçük emrah gibi olduk char açılmıyor onay verilmedi diyorsonbahar56 demiş ki:Peki biz yeniler için müjden yok mu karaktersiz kaldık bizim hiç karakterimiz olmadı abiii![]()