RollsRoyce

Bence sen kızı nasıl tavlarsın kıza çay ısmarla içine azdırıcı at
ps:Colaya atma cola köpürüyor sonra rezil olursun

ps:Colaya atma cola köpürüyor sonra rezil olursun

![]() |
Senin muhabbetin var kızla bari benim hiçbirşeyim yokjust_life demiş ki:ya en sevdiğim şey karşılıksız (platonik) aşk
bi kıza teklif ettim ama gidipde yüzüne karşı söylemedim, arkadaş vasıtasıyla sölettim msn'ye girdi cvbın nedir diye sorduğumda ''yha hyr'' yazdı, benmde cvbım ''peki'' şeklinde oldu
kız hayır dedi ama, msn'e girdiğinde ilk slm yazdığı kişi benm, beni mi daha çok seviyorsun yoksa Maide'yimi diye sormalar, gece yatarken çağrı atmalar ne oluyo peki :?![]()
servisteyken dönüp bakdığımda onunda beni seyrettiğini görünce çok kötü oluyorum![]()
kafam gerçekden çok karışık...![]()
![]()
Aaah Ah Bu Kızları Anlamak Zor Aynı Durum Bende Var.kotakot demiş ki:Senin muhabbetin var kızla bari benim hiçbirşeyim yokjust_life demiş ki:ya en sevdiğim şey karşılıksız (platonik) aşk
bi kıza teklif ettim ama gidipde yüzüne karşı söylemedim, arkadaş vasıtasıyla sölettim msn'ye girdi cvbın nedir diye sorduğumda ''yha hyr'' yazdı, benmde cvbım ''peki'' şeklinde oldu
kız hayır dedi ama, msn'e girdiğinde ilk slm yazdığı kişi benm, beni mi daha çok seviyorsun yoksa Maide'yimi diye sormalar, gece yatarken çağrı atmalar ne oluyo peki :?![]()
servisteyken dönüp bakdığımda onunda beni seyrettiğini görünce çok kötü oluyorum![]()
![]()
Bkz : NazQuensis demiş ki:Aaah Ah Bu Kızları Anlamak Zor Aynı Durum Bende Var.kotakot demiş ki:Senin muhabbetin var kızla bari benim hiçbirşeyim yokjust_life demiş ki:ya en sevdiğim şey karşılıksız (platonik) aşk
![]()
Kız msnden seni sevmiyorum diyor bir kızın yanına gitsem trip atıyor iki gün,sana bi daha mesaj atmıyacam diyor yarım saat sonra nbr diye msj atıyor .... bütün kızların görevi bu galiba kafa karıştırmak![]()
ne muhabbetikotakot demiş ki:Senin muhabbetin var kızla bari benim hiçbirşeyim yokjust_life demiş ki:ya en sevdiğim şey karşılıksız (platonik) aşk
![]()
Denemiş bide biliyo naptın sen ya biz daha o aşamayı istemiyoruz yeri gelince o dediğin olmadanda hallederiz işi de Girizgah onemliRollsRoyce demiş ki:Bence sen kızı nasıl tavlarsın kıza çay ısmarla içine azdırıcı at![]()
ps:Colaya atma cola köpürüyor sonra rezil olursun![]()
Senin Bana Yardımın Olmaz İhtiyacım Yok Yani Yarın işim var zaten diğer kızla çıkıcamWax Whine demiş ki:Berkay sen de gel yavrum yarın özeleSana da bir iki yardımım dokunur belki
![]()
Bkz : Naz :D :mrgreen: :mrgreen:
Bkz : Fazla naz aşık usandırırQuensis demiş ki:Ne Nazmış Be Bıktırdı :|Kod:Bkz : Naz :D :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
Vaay bizi beğenme sen daha canımcım. Yarın öbür gün yalvarırsınQuensis demiş ki:Senin Bana Yardımın Olmaz İhtiyacım Yok Yani Yarın işim var zaten diğer kızla çıkıcamWax Whine demiş ki:Berkay sen de gel yavrum yarın özeleSana da bir iki yardımım dokunur belki
![]()
![]()
![]()
VurucuTeaM'ı kurdum benkotakot demiş ki:Denemiş bide biliyo naptın sen ya biz daha o aşamayı istemiyoruz yeri gelince o dediğin olmadanda hallederiz işi de Girizgah onemliRollsRoyce demiş ki:Bence sen kızı nasıl tavlarsın kıza çay ısmarla içine azdırıcı at![]()
(AbazaTeAM) kurcam katılırmısın![]()
YavaşınızRollsRoyce demiş ki:VurucuTeaM'ı kurdum benkotakot demiş ki:Denemiş bide biliyo naptın sen ya biz daha o aşamayı istemiyoruz yeri gelince o dediğin olmadanda hallederiz işi de Girizgah onemliRollsRoyce demiş ki:Bence sen kızı nasıl tavlarsın kıza çay ısmarla içine azdırıcı at![]()
gelcen mi ?
sabitleyiiinWax Whine demiş ki:Bu konunun sonu pek hayırlı değil
Bkz:Abaza,vurucu,delici,deşici...![]()
İcraat varmı ? varsa hemen gelemRollsRoyce demiş ki:VurucuTeaM'ı kurdum benkotakot demiş ki:Denemiş bide biliyo naptın sen ya biz daha o aşamayı istemiyoruz yeri gelince o dediğin olmadanda hallederiz işi de Girizgah onemliRollsRoyce demiş ki:Bence sen kızı nasıl tavlarsın kıza çay ısmarla içine azdırıcı at![]()
gelcen mi ?
Aynen Öyle OlurPolgara demiş ki:Bkz : Fazla naz aşık usandırırQuensis demiş ki:Ne Nazmış Be Bıktırdı :|Kod:Bkz : Naz :D :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
Kuzum Ben Sana Yalvarırsam Bu Dünya Tersine DönerWax Whine demiş ki:Vaay bizi beğenme sen daha canımcım. Yarın öbür gün yalvarırsınQuensis demiş ki:Senin Bana Yardımın Olmaz İhtiyacım Yok Yani Yarın işim var zaten diğer kızla çıkıcamWax Whine demiş ki:Berkay sen de gel yavrum yarın özeleSana da bir iki yardımım dokunur belki
![]()
![]()
![]()
![]()