Q qoutlaw Kayıt 24 Eylül 2010 Mesajlar 15 Beğeniler 0 28 Ekim 2012 #1 Ben secretsro oynuyorum siteden freembot veriyorlar ama ben kurulumunu yapamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Ben secretsro oynuyorum siteden freembot veriyorlar ama ben kurulumunu yapamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Rewind Kayıt 1 Ekim 2007 Mesajlar 10.450 Beğeniler 553 Şehir Mersin Takımı Besiktas 29 Ekim 2012 #2 qoutlaw demiş ki: Ben secretsro oynuyorum siteden freembot veriyorlar ama ben kurulumunu yapamadım yardımcı olursanız sevinirim... Daha fazla görüntüle... Ne tarafını yapamadın hatamı aldın ayarlarımı yapamadın açık açık söyle yardım etmeye çalışalım
qoutlaw demiş ki: Ben secretsro oynuyorum siteden freembot veriyorlar ama ben kurulumunu yapamadım yardımcı olursanız sevinirim... Daha fazla görüntüle... Ne tarafını yapamadın hatamı aldın ayarlarımı yapamadın açık açık söyle yardım etmeye çalışalım
Q qoutlaw Kayıt 24 Eylül 2010 Mesajlar 15 Beğeniler 0 31 Ekim 2012 #3 söylediklerini yaptım ama bu seferde MSVCR100.dll hatası verdi bunun için ne yapmam gerekiyor bu çözümü varmı?
söylediklerini yaptım ama bu seferde MSVCR100.dll hatası verdi bunun için ne yapmam gerekiyor bu çözümü varmı?
X XBosstarix Kayıt 26 Ekim 2008 Mesajlar 554 Beğeniler 0 Şehir Ankara 31 Ekim 2012 #4 http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=5555 Bunu indir kur