EmmaW

Brezilya ile Portekiz milli futbol takımlarının eski teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'nin gelecek sezon Beşiktaş'ın başına geçme ihtimalinin yüksek olduğu ve bu durumda Chelsea'de oynayan savunma oyuncusu Jose Bosingwa'yı da beraberinde İstanbul'a götürmek istediği ileri sürüldü.
Daily Mail gazetesinde yayımlanan haberde, Claudio Ranieri ile Steve McClaren'in de Beşiktaş'ın gündeminde olduğu, ancak Scolari'nin geçen hafta İstanbul'da Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldiği ve şansının diğer adaylara göre daha fazla olduğu iddia edildi.
Haberde, Beşiktaş'ın kadrosunda Portekizli güçlü oyuncuların bulunduğu hatırlatıldı ve Scolari'nin gelmesiyle bu takıma katılabilecek tanınmış oyuncu sayısının artabileceğine dikkat çekildi.
Bosingwa'nın, Chelsea'ye 3 yıl önce Scolari ile birlikte geldiğini de yazan gazete, futbolcuyla daha önce Bayern Münih ile Roma'nın da ilgilendiğini kaydetti.

-AA-

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
uff deli haber ama scolari'yi sevmiyorum kulüp bazında iyi değil makara:

extraloob demiş ki:
uff deli haber ama scolari'yi sevmiyorum kulüp bazında iyi değil makara:
Beni sevindiren "Jose Bosingwa" nın gelicek olması ( scolari ile beraber )
fakat Mircea Lucescu gibi bi Teknik calıstırıcı gelse hic te fena olmaz. :coffee:

Lucescu şu anda Türkiye'ye gelse,geldiği kulüp kalkınır.Çünkü mutlaka Shakthardan 2-3 oyuncuda getirir beraber.

Yukarı Alt