![]() |
biz gruptan çıktıkEmmaW demiş ki:espri güzelde gerçekçi olacaksak city 2 senedir gruplardan çıkamıyor..![]()
Bence Galataasaray'ı küçümseme hacım :)Erythrai demiş ki:Schalke büyük kulüp küçümsememek gerek.
vermek istediğim mesaj farklıydıMr. Mojo Risin' demiş ki:biz gruptan çıktıkEmmaW demiş ki:espri güzelde gerçekçi olacaksak city 2 senedir gruplardan çıkamıyor..![]()
![]()
sence ben çok ciddiydim değil miEmmaW demiş ki:vermek istediğim mesaj farklıydıMr. Mojo Risin' demiş ki:biz gruptan çıktıkEmmaW demiş ki:espri güzelde gerçekçi olacaksak city 2 senedir gruplardan çıkamıyor..![]()
![]()
![]()
Oynayabilirler diye biliyorum.2 durumdan dolayı oynayamazlar.Ya önceki takımlarında Avrupa Ligi'nde veya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeleri ya da bildirilmemeleri.Drogba zaten Çin'den geldi.İnter geçen sene ligi 6.bitirdiği için Avrupa'da da yoktu.Listeler için son gün 1 Şubat.Phantoso demiş ki:2 futbolcuda şampiyonlar liginde oynayamıyacak ne bu heyecan![]()
Kadrolar çoktan verildi diye biliyorum.Aynı zamanda Wesley Sneijder interde şampiyon ligi oynadı.mrfluu demiş ki:Oynayabilirler diye biliyorum.2 durumdan dolayı oynayamazlar.Ya önceki takımlarında Avrupa Ligi'nde veya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeleri ya da bildirilmemeleri.Drogba zaten Çin'den geldi.İnter geçen sene ligi 6.bitirdiği için Avrupa'da da yoktu.Listeler için son gün 1 Şubat.Phantoso demiş ki:2 futbolcuda şampiyonlar liginde oynayamıyacak ne bu heyecan![]()
İnter sezonu 6.bitirdiği için Avrupa Ligi'nde oynadı ve Snejder ilk maç hariç hiçbir maçın kadrosuna alınmadı.(Onda da oyuna giremedi)Phantoso demiş ki:Kadrolar çoktan verildi diye biliyorum.Aynı zamanda Wesley Sneijder interde şampiyon ligi oynadı.mrfluu demiş ki:Oynayabilirler diye biliyorum.2 durumdan dolayı oynayamazlar.Ya önceki takımlarında Avrupa Ligi'nde veya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeleri ya da bildirilmemeleri.Drogba zaten Çin'den geldi.İnter geçen sene ligi 6.bitirdiği için Avrupa'da da yoktu.Listeler için son gün 1 Şubat.Phantoso demiş ki:2 futbolcuda şampiyonlar liginde oynayamıyacak ne bu heyecan![]()
Aynı zamanda konu dışı olarak Didier Drogba'nın Çin takımında 2.5 yıllık bonservis bulunmakta işler karışık gibi.
Galatasaray ŞL'de oynatamayacağı oyuncuyu neden alsınPhantoso demiş ki:Kadrolar çoktan verildi diye biliyorum.Aynı zamanda Wesley Sneijder interde şampiyon ligi oynadı.mrfluu demiş ki:Oynayabilirler diye biliyorum.2 durumdan dolayı oynayamazlar.Ya önceki takımlarında Avrupa Ligi'nde veya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeleri ya da bildirilmemeleri.Drogba zaten Çin'den geldi.İnter geçen sene ligi 6.bitirdiği için Avrupa'da da yoktu.Listeler için son gün 1 Şubat.Phantoso demiş ki:2 futbolcuda şampiyonlar liginde oynayamıyacak ne bu heyecan![]()
Aynı zamanda konu dışı olarak Didier Drogba'nın Çin takımında 2.5 yıllık bonservis bulunmakta işler karışık gibi.