evet işaretledim hepsi ayarlı gene de basmıyorSuN_sTaFF demiş ki:Active weapon switch işaretledinizmi?![]()
SS koymayı deniyeceğimOnitsuka demiş ki:ayarlardan ss koyarsan daha iyi yardmcı olabiliriz
dostum rod 1.slotta 2.slota mı koyayım rodu yoksa bottan mı seçiyim 2 yi ?enbakoo demiş ki:Dostum aynısı bende de oldu 2ye koy ayarla calıstı![]()
emircanby demiş ki:- Resim Silinmiş.
işte SS sorun neden kaynaklanıyor ?![]()
Cryolite demiş ki:switch delay'ide biraz azalt.
hala olmuyorsa recast if all buffs over'ı seç, son çare.
edit: boşver, buldum. buffs when WALKING kısmına koymuşsun skilleri. oraya tıklayıp buffs when TRAINING kısmına koyarsan 100% çalışacaktır.
TRAINING yerinde de sadece Recovery var gene basmıyorCryolite demiş ki:switch delay'ide biraz azalt.
hala olmuyorsa recast if all buffs over'ı seç, son çare.
edit: boşver, buldum. buffs when WALKING kısmına koymuşsun skilleri. oraya tıklayıp buffs when TRAINING kısmına koyarsan 100% çalışacaktır.
tamam bide öyle deniycemCryolite demiş ki:walking kısmını sil, training kısmına koy, buff bitene kadar bekle.
Silin dediğiniz bot yapılandırma ayarının adı nedirSuN_sTaFF demiş ki:botun bulunduğu yerde yapılandırma ayarları var onu silin bütün ayarları tekrar yapın silahı tanımıyor olabilir. ayarlar yapıldığında basması lazm.![]()
botcfgr isimli dosya onu silin bir daha açın botu bütün ayarları yapın sorununuz giderilecektiremircanby demiş ki:Silin dediğiniz bot yapılandırma ayarının adı nedirSuN_sTaFF demiş ki:botun bulunduğu yerde yapılandırma ayarları var onu silin bütün ayarları tekrar yapın silahı tanımıyor olabilir. ayarlar yapıldığında basması lazm.![]()
![]()