4 tane açıldı mı limitlendirme kalkmış mı ?kardeş Allah razı olsun ucuz kaliteli hizmeti sayenizde aldım vesile için teşekkürler pc zorlamya devam![]()
4 tane açıldı mı limitlendirme kalkmış mı ?kardeş Allah razı olsun ucuz kaliteli hizmeti sayenizde aldım vesile için teşekkürler pc zorlamya devam![]()
Ben bu siteden aldım gerçekten mükemmel çok teşekkür ederim.
malesef 3 chardan sonra gitmiyor sizden ricam daha fazla açacağımız bir güvenilir proxy yeri varsa ordan alalım???4 tane açıldı mı limitlendirme kalkmış mı ?
Benim server limitim 11, yukarıdaki arkadaşın yazdığı proxysatinal.com dan aldım 11 tane açabiliyorum tavsiye ederim.malesef 3 chardan sonra gitmiyor sizden ricam daha fazla açacağımız bir güvenilir proxy yeri varsa ordan alalım???
benım sw nın ıp lımıtı 2 ayreten 2 proxy aldım sorum su porxy ıp adıresınde 3 adet limit olmasaydı ıstedıgım kadar acabılırmıydım...???Benim server limitim 11, yukarıdaki arkadaşın yazdığı proxysatinal.com dan aldım 11 tane açabiliyorum tavsiye ederim.
hayır yine 2 tane açardınbenım sw nın ıp lımıtı 2 ayreten 2 proxy aldım sorum su porxy ıp adıresınde 3 adet limit olmasaydı ıstedıgım kadar acabılırmıydım...???
Ben canlı destek ile konuştum. Proxysatinal.com sitesinde limit yok server limit kadar açabilirsiniz.benım sw nın ıp lımıtı 2 ayreten 2 proxy aldım sorum su porxy ıp adıresınde 3 adet limit olmasaydı ıstedıgım kadar acabılırmıydım...???
3 Mesaj atmışın 3üde o siteyi övmek içinBen canlı destek ile konuştum. Proxysatinal.com sitesinde limit yok server limit kadar açabilirsiniz.
Ben 2 adet proxy ip aldım server limitim 11 toplam 22 tane açabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
O konuda bilgim yok. Hizmet iyi diye yorum yaptım yanlışım varsa affola3 Mesaj atmışın 3üde o siteyi övmek için![]()
Tc ile üyeliği kaldırsınlar daha çok müşteri bulurlar güvenlik için tc ne alaka ipleri görüyorlar zaten