Kayıt
21 Mayıs 2021
Mesajlar
4
Beğeniler
0
BUG FOUND: Parsing error! For bug analysis, please send the files: storage.dat and charpacket.dat (in botfolder) to [email protected] and include bot version number and server you're playing on!
BULUNAN HATA: Ayrıştırma hatası! Hata analizi için lütfen dosyaları gönderin: storage.dat ve charpacket.dat (bot klasöründe) [email protected]'a ve bot sürüm numarasını ve oynadığınız sunucuyu ekleyin! BUDA TURKÇESİ BOYLE BI HATA ALIYORUM AMA BU HATA SADECE ANA CHARDA OLUYOR AYNI HESAPTAKI YAN CARDA BILE HERSEY NORMAL AMA ÖZELLIKLER BU CARA GIRINCE BU HATAYI VERIYOR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ (SKİLLER GOZUKMUYOR, SBOT UST KISIMDA CARIN ISMI YAZMIYOR SADECE [] BU SEKILDE YAZIYOR YARDIMCI OLUN LÜTFEN
 
Kayıt
26 Ocak 2016
Mesajlar
4.026
Beğeniler
1.398
Şehir
Edirne
Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Merhaba, çözümden şu an için tam olarak emin değilim fakat bazı önerilerim olacak;
Karaktere ait bot dosyasını silmeyi deneyin veya içerisindeki storage.dat ve charpacket.dat dosyalarını silip tekrar giriş yapmayı deneyin.
Sbot orijinal sitesi üzerinden Shiva ile iletişime geçin ve sorun yaşadığınız karakterin dosyası içerisindeki storage.dat ve charpacket.dat dosyalarını Shiva'ya gönderin, yardımcı olacaktır.
 
Kayıt
31 Mart 2022
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu bu sabah yaşadım chara giriyorum yalnız sol üstte botun açılan karakterin ismi yazar ya orası [] bu şekilde ve skilleri gözükmüyor yardım ederseniz sevinirim
 
Yukarı Alt