Francesco demiş ki:
Doktor bu ne ¿¿¿

- Resim Silinmiş.
extraloob demiş ki:
sitesinden veya bizde ki linklerden indir rardan masaüstüne çıkart sonra onları kes sro içerisinde sbot 1 diye klasör yapıp içerisine yapıştır ok canımcım ^^
veya
Virüs programını kapatıp tekrar indir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ya ındırıyorum virus programı hata verıor virüs programını kapatıyorum ındırıorm bu sefer sorun olustu karsıdan yuklenme sıfırlandı fılan dıyor bırısı yardım edebılrmı ?

Prada

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Vay Berker abi teşekkür ederiz, değişiklik olmuş loob değilde sen güncelleyince :muck:

Prada

O zaman botun guncel değildir. 1.47 yi klasore attığından emin ol belki 1.46 yla giriş yapmaya çalışıyorsundur.. Problem sende yani şu an 7 client açık hepside sbotla giriş yapılmış charlar

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Son düzenleme:
arkadaşlar silkroadı düz açıp türkçe yaptım ve ben 1.47 Sbot ile sbotla oyuna girdigimde charlar kasada takılıyor ölece bekliyor yanlış yerlere tıklıyor.(botun işine karışmadıgım halde dokunmuyorum bile)
bu 1.47b sürümünü kullanmadan once türkçe dil seçenegini seçip ölemi girecegiz yine takılma sorunu varmı?

Server
Assos
Takımı
Besiktas
RoOfi3s demiş ki:
arkadaşlar silkroadı düz açıp türkçe yaptım ve ben 1.47 Sbot ile sbotla oyuna girdigimde charlar kasada takılıyor ölece bekliyor yanlış yerlere tıklıyor.(botun işine karışmadıgım halde dokunmuyorum bile)
bu 1.47b sürümünü kullanmadan once türkçe dil seçenegini seçip ölemi girecegiz yine takılma sorunu varmı?
Öncelikle sürümünüzün 1.47b oldugundan emin olun.

Ayrıca Silkroad 'ı türkçe yapınca biraz aksaklıklar oluyor sbotta, şuan için ingilizcede oynamanızda yarar var :thumbsup:

Toxicated demiş ki:
RoOfi3s demiş ki:
Öncelikle sürümünüzün 1.47b oldugundan emin olun.

Ayrıca Silkroad 'ı türkçe yapınca biraz aksaklıklar oluyor sbotta, şuan için ingilizcede oynamanızda yarar var :thumbsup:
ben ne diyorum sen ne diyorsun yaw,

arkadaşlar bilen varsa bi zahmet yeni 1.47b versiyonunda silkroad türkçe iken hala takılma oluyormu buna cvp istiyorum deneyen varsa bi zahmet bildirirseniz sevincem

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hayır takılma falan olmuyor sbot klasörünü silin yeniden indirip kurun pc'ye de restart atın sorunsuz oynamanız lazım.

Yukarı Alt