evet bende anlayamadım. bi pcde 8char nasıl açılır bu bot ile gösterirseniz sizdensatın alcam bikaç aylık.
Arkadaşın sorunu benimde başımda bu aralar. 8 tane char açıyorum pc yi yeni aldım. ıntelin 4 çekirdek, 4 gb ram, 1gb ekran kartı. Makine hiç kasmıyo 10--12 tane bile açıyo. Ama durup dururken clientless moda düşürüyo charların hepsini. bu Clientliess modu kaptmanın yada kendi kendine geçmesini önlücek bişi yok mu. Şimdiden Teşekkürler.tahanna1 demiş ki:ya bende oyuna giriyorum belli bi süre sonra clientlese geçiyor
silkroad client terminated diyor aldıntada switches cienless mod yazıyor bu sorun hep oluyor ya yardım edin lütfen
hocam bu sbotta 30 char açılıyomuş. açanlar bu pc den daha mı pc ye sahipler acaba. üstelik 8 charda yapıyo. forumda pc sinde maximum kaç char açan arkadaş var acaba onlar da da böle sorunlar varmı. 6 günlük pc. Hiç bişi durduramaz die aldık. Dediğin doruysa yazık. cvp için saolalpbey07 demiş ki:bilgisayarıına asırı yuklendıgınden dolayı oluyor bu buna tek çözum fazla car acma
ssromantik demiş ki:hocam bu sbotta 30 char açılıyomuş. açanlar bu pc den daha mı pc ye sahipler acaba. üstelik 8 charda yapıyo. forumda pc sinde maximum kaç char açan arkadaş var acaba onlar da da böle sorunlar varmı. 6 günlük pc. Hiç bişi durduramaz die aldık. Dediğin doruysa yazık. cvp için saolalpbey07 demiş ki:bilgisayarıına asırı yuklendıgınden dolayı oluyor bu buna tek çözum fazla car acma
sro için aldım pc yi intel quad core 4 çekirdek 4 işlemci, 4 gb ddr2 800 mghz kingstan ram, ekran kartı 1 gb 256 byte arayüzlü aldım sadece sro da kasmasın die pc. sizce 15 char açıp oynanmıcak sistem mi? 6 gün oldu daha alalı bide.extraloob demiş ki:ssromantik demiş ki:hocam bu sbotta 30 char açılıyomuş. açanlar bu pc den daha mı pc ye sahipler acaba. üstelik 8 charda yapıyo. forumda pc sinde maximum kaç char açan arkadaş var acaba onlar da da böle sorunlar varmı. 6 günlük pc. Hiç bişi durduramaz die aldık. Dediğin doruysa yazık. cvp için saolalpbey07 demiş ki:bilgisayarıına asırı yuklendıgınden dolayı oluyor bu buna tek çözum fazla car acma
ben 15 char açıyorum sistemim de burada yazılı ; http://www.extraloob.com/v6/hardware.html
volkan.ka demiş ki:İnternet hızınız da bir sorun olabilir mi acaba???
saol hocam yarın servise bi göstericem. Olmassa ram i 8 leriz belki iyi gelir. Teşekkürler..volkan.ka demiş ki:Şimdi bakın sbot ve silkroad ciddi ciddi sistemi en çok yoracak programlardan bir kaçıdır.
Ne kadar üstün olursa olsun illaki zorluyor sisteminizi.
Ki o kadar da çar açtığınızı söylüyorsunuz, İnternetiniz zorlanıyor olabilir*
Pc niz zorlanıyor olabilir.
Sisteminiz iyi görünüyor fakat bilmediğimiz çakışmalar yaşanıyor olabilir.