Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ya silk var clientless yapınca banlanma oranı artıyo , hiç silk alıpta banlanan varmı ona göre eşeği sağlam kazığa bağlayalım :D

ya bende oyuna giriyorum belli bi süre sonra clientlese geçiyor
silkroad client terminated diyor aldıntada switches cienless mod yazıyor bu sorun hep oluyor ya yardım edin lütfen

bu clientless´e geçince pc yi kasmıyor değilmi ?
örneğin başka bir oyun oynayabilirmiyiz clientless açıkken..?

tahanna1 demiş ki:
ya bende oyuna giriyorum belli bi süre sonra clientlese geçiyor
silkroad client terminated diyor aldıntada switches cienless mod yazıyor bu sorun hep oluyor ya yardım edin lütfen
Arkadaşın sorunu benimde başımda bu aralar. 8 tane char açıyorum pc yi yeni aldım. ıntelin 4 çekirdek, 4 gb ram, 1gb ekran kartı. Makine hiç kasmıyo 10--12 tane bile açıyo. Ama durup dururken clientless moda düşürüyo charların hepsini. bu Clientliess modu kaptmanın yada kendi kendine geçmesini önlücek bişi yok mu. Şimdiden Teşekkürler.

alpbey07 demiş ki:
bilgisayarıına asırı yuklendıgınden dolayı oluyor bu buna tek çözum fazla car acma
hocam bu sbotta 30 char açılıyomuş. açanlar bu pc den daha mı pc ye sahipler acaba. üstelik 8 charda yapıyo. forumda pc sinde maximum kaç char açan arkadaş var acaba onlar da da böle sorunlar varmı. 6 günlük pc. Hiç bişi durduramaz die aldık. Dediğin doruysa yazık. cvp için saol

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ssromantik demiş ki:
alpbey07 demiş ki:
bilgisayarıına asırı yuklendıgınden dolayı oluyor bu buna tek çözum fazla car acma
hocam bu sbotta 30 char açılıyomuş. açanlar bu pc den daha mı pc ye sahipler acaba. üstelik 8 charda yapıyo. forumda pc sinde maximum kaç char açan arkadaş var acaba onlar da da böle sorunlar varmı. 6 günlük pc. Hiç bişi durduramaz die aldık. Dediğin doruysa yazık. cvp için saol

ben 15 char açıyorum sistemim de burada yazılı ; http://www.extraloob.com/v6/hardware.html

extraloob demiş ki:
ssromantik demiş ki:
alpbey07 demiş ki:

ben 15 char açıyorum sistemim de burada yazılı ; http://www.extraloob.com/v6/hardware.html
sro için aldım pc yi intel quad core 4 çekirdek 4 işlemci, 4 gb ddr2 800 mghz kingstan ram, ekran kartı 1 gb 256 byte arayüzlü aldım sadece sro da kasmasın die pc. sizce 15 char açıp oynanmıcak sistem mi? 6 gün oldu daha alalı bide.

Şimdi bakın sbot ve silkroad ciddi ciddi sistemi en çok yoracak programlardan bir kaçıdır.
Ne kadar üstün olursa olsun illaki zorluyor sisteminizi.
Ki o kadar da çar açtığınızı söylüyorsunuz, İnternetiniz zorlanıyor olabilir*
Pc niz zorlanıyor olabilir.
Sisteminiz iyi görünüyor fakat bilmediğimiz çakışmalar yaşanıyor olabilir.

volkan.ka demiş ki:
Şimdi bakın sbot ve silkroad ciddi ciddi sistemi en çok yoracak programlardan bir kaçıdır.
Ne kadar üstün olursa olsun illaki zorluyor sisteminizi.
Ki o kadar da çar açtığınızı söylüyorsunuz, İnternetiniz zorlanıyor olabilir*
Pc niz zorlanıyor olabilir.
Sisteminiz iyi görünüyor fakat bilmediğimiz çakışmalar yaşanıyor olabilir.
saol hocam yarın servise bi göstericem. Olmassa ram i 8 leriz belki iyi gelir. Teşekkürler..

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt