sbot aldım paypaldan ama bana herhangi bi mail fln gelmedi veya nasıl aktif olucak bu bot yardımcı olursanız sevinirim
1) Hesabima ürün fiyatımızı yatırmanız.
2) Bu bölümde ücreti yatırdım demeniz : Sbot Satın Alma Bölümü
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.
arkadaş exl den deil paypaldan kredi kartı ile almışGentleman demiş ki:1) Hesabima ürün fiyatımızı yatırmanız.
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.
Ozaman I Don't know mi desemsalih30 demiş ki:arkadaş exl den deil paypaldan kredi kartı ile almışGentleman demiş ki:1) Hesabima ürün fiyatımızı yatırmanız.
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.![]()
foruma kayıt olurken yazdığınız botusername niz ve forum şifreniz ile giriş yapabilirsinizbuzlarprensi demiş ki:sbot aldım paypaldan ama bana herhangi bi mail fln gelmedi veya nasıl aktif olucak bu bot yardımcı olursanız sevinirim
admin'e özel mesaj atın o zamanbuzlarprensi demiş ki:o şekilde denedim sürekli disconnect yazıyo bağlanmıyo bot ne yapabilirim
login dedikten sonra yukarıda settings > Choose Silkroad Directoryden > silkroad ı seçeceksin ve oyuna gireceksinbuzlarprensi demiş ki:bu username ve pw yazınca login demeden önce yapamamız gereken farklı bi ayar varmı client gösterme gibi fln
Yatırdığınız paypal adresi nedir...?buzlarprensi demiş ki:sbot aldım paypaldan ama bana herhangi bi mail fln gelmedi veya nasıl aktif olucak bu bot yardımcı olursanız sevinirim
Site kayit oldugunda, Login Id ve ondan ayri bir Bot User Name seciyorsun !buzlarprensi demiş ki:olmuyor login olmuyo bağlanmıyo bi türlü ya :(