![]() |
Ustad yas kac?(No offense)
23Ustad yas kac?(No offense)
Renkler uymamış gibi kamkim
Tamamdir ustad zaten ya yasin kucuk ondan farketmeden giymissindir veya farkli bir tarzin var, marjinal ama iyi anlamda, ondandir demistim. Cidden kotu degil, trde belki begenilmez ama avrupada falan begenilir bu tarz :)
Alsancak'ta Kadıköy'de sıkça giyiyorlar :)Tr’de bu mu beğenilir ? Ben de ona göre giyeceğim de.![]()
Bagcilar ve esenler gibi yerlerde canti olursun bunla benceTr’de bu mu beğenilir ? Ben de ona göre giyeceğim de.![]()
İngilizce yazıyor bak camiye giremezsinTr’de bu mu beğenilir ? Ben de ona göre giyeceğim de.![]()
Hayırlısı olsun ama uzun kullanımda anlarsın.Allah affetsin sizi dinlemeyip bir anlık kararla aşağıdaki sandalyeyi aldım. İnşallah pişman olmam.
4 aydır tahta yemek masası sandalyesinde oturmaktan vücut postürüm bozuldu artık :(
XDrive Akdeniz Profesyonel Oyuncu Koltuğu Yeşil/siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
XDrive Akdeniz Profesyonel Oyuncu Koltuğu Yeşil/siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Allah affetsinAllah affetsin sizi dinlemeyip bir anlık kararla aşağıdaki sandalyeyi aldım. İnşallah pişman olmam.
4 aydır tahta yemek masası sandalyesinde oturmaktan vücut postürüm bozuldu artık :(
XDrive Akdeniz Profesyonel Oyuncu Koltuğu Yeşil/siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
XDrive Akdeniz Profesyonel Oyuncu Koltuğu Yeşil/siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Niye öyle dedin ya :(Allah affetsin