Bro belirtmemişsin ki,extraloob demiş ki:bu ne yaa gıdayı da katmışsınız işin içerisine![]()
Gıda,Giyim,Teknoloji

Bro belirtmemişsin ki,extraloob demiş ki:bu ne yaa gıdayı da katmışsınız işin içerisine![]()
broo naptın ya hemen gidip alıyorumJosephine demiş ki:2 dürüm çiğköfte birde ayran![]()
![]()
5 sene oldu sigaraya başlayalı 2 senedir ağzıma cameldan başka sigara sürmem bu arada yeni katıldım ailenize umarım bol bol kaynaşırız.Josephine demiş ki:Camel'ın üstüne sigara tanımam.
WQH demiş ki:5 sene oldu sigaraya başlayalı 2 senedir ağzıma cameldan başka sigara sürmem bu arada yeni katıldım ailenize umarım bol bol kaynaşırız.Josephine demiş ki:Camel'ın üstüne sigara tanımam.
gelir gelmez 2.sınıf adam yaptın bizi abi ^^extraloob demiş ki:WQH demiş ki:5 sene oldu sigaraya başlayalı 2 senedir ağzıma cameldan başka sigara sürmem bu arada yeni katıldım ailenize umarım bol bol kaynaşırız.Josephine demiş ki:Camel'ın üstüne sigara tanımam.
hoşgeldin kuzum.
marlboro
camel
winston
lm
sıralama böyledir![]()
Az kaldı az sınavları verip, geliyorum direk.BlackFade demiş ki:Yeni gelen arkadaş hoşgelmiş
![]()
@Meto
Hacım o makina ile resimlerini bekliyoruz haberin ola![]()
JetHomme demiş ki: