![]() |
Heh işte o olay! Embarassed Kendiminkini nerden öğrenirim acep? Benim yeni aldık Bilgisayarcı takıverdi. Ama ben öğrenmek istiyorum banane.AnT_NuKeR demiş ki:DDR1 DDR2 MİZ ESTİ Mİ ?Markası Ne?
ram inin 256 mı 512 mi olduğunu bilgisayarım sağ tık yaparsın orda karşına gelir ama ddr mi ddr2 mi olduğunu everest adlı programı yükleyerek anlayabilirsin extraokkJigsaw demiş ki:Heh işte o olay! Embarassed Kendiminkini nerden öğrenirim acep? Benim yeni aldık Bilgisayarcı takıverdi. Ama ben öğrenmek istiyorum banane.AnT_NuKeR demiş ki:DDR1 DDR2 MİZ ESTİ Mİ ?Markası Ne?
![]()
ühühüh yok böle bi olay yaw Crying or Very sad Crying or Very sadAnT_NuKeR demiş ki:HI-LEVEL 1 GB 800 MHZ DDR2
-Resim Silinmiş.
Toplam (KDV Dahil) Usd :
55,46
Ytl :
74,87
HI-LEVEL 1 GB 400 MHZ DDRAM
-Resim Silinmiş.
Toplam (KDV Dahil) Usd :
57,82
Ytl :
78,06
Ama bunlar geliş fiyatı alıcak olursa 5 ytl karla satıyorumnuk3r_tr demiş ki:ühühüh yok böle bi olay yaw Crying or Very sad Crying or Very sadAnT_NuKeR demiş ki:HI-LEVEL 1 GB 800 MHZ DDR2
-Resim Silinmiş.
Toplam (KDV Dahil) Usd :
55,46
Ytl :
74,87
HI-LEVEL 1 GB 400 MHZ DDRAM
-Resim Silinmiş.
Toplam (KDV Dahil) Usd :
57,82
Ytl :
78,06
benimki ddr 512 yi 70 milyona aldım ddr2 lerin daha ucuz olduğunu biliodum ama bu kadar olduğunu bilmiodum Crying or Very sad Crying or Very sad
Adamı dövelımnuk3r_tr demiş ki:olsun aha 10 ytl karla sat yine arada dağlar kadar fark var Crying or Very sad