Kayıt
4 Ağustos 2009
Mesajlar
1.878
Beğeniler
0
Şehir
Gemlik/Bursa

Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'da, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yaşadıkları mutluluk ve gururu dile getirirken, şampiyon kadrosundan futbolcu isteyen takımlara mesaj gönderdi, transfer hakkında konuştu..

Futbol Plus Yılın Futbol Oscarları ödül törenine katılan Ertuğrul Sağlam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Şampiyon olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Uzun yıllar sonrası bir Anadolu takımının şampiyon olması çok güzel bir duygu. Bunun tabii ki mutluluk ve gururunu yaşayacağız'' dedi.

Elde ettikleri başarının üzerlerine ayrı bir sorumluluk yüklediğini belirten Sağlam, bu şampiyonluğa layık olmaya ve Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil etmeye çalışacaklarını ifade etti. Sağlam, ''Artık bu başarıyı devamlı hale getirmeye çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın, ülkemizi başarıyla temsil edeceğiz. Onun için çalışmalara başladık. Ekonomik olarak girdilerimiz de olacak. Bunu da iyi bir şekilde değerlendireceğiz'' diye konuştu.


-''KİMSEYİ BIRAKMIYORUZ''-
Elde edilen başarıyla birlikte Bursaspor'da birçok oyuncu transfer gündeminin zirvesine yerleşirken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, hiçbir oyuncularını bırakmayacaklarını söyledi.

Yeni sezonda yeni başarılar için mücadele edeceklerini bildiren Sağlam, ''Kadromuzdaki hiçbir oyuncuyu bırakmayı düşünmüyoruz. Onların yanına çok önemli isimler alacağız'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor kalecisi Onur'a ve Trabzonspor takımına da teşekkür eden Ertuğrul Sağlam, ''Çünkü maçımızı kazanmak bize yetmiyordu. Onların yaptığı maçtan gelen netice bizi şampiyon yaptı'' dedi. Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı:

''Fenerbahçe ile büyük bir yarışa girdik. Onlar da kazanabilirdi. Kazansalardı biz çok üzülürdük. Bu kadar uzun süre şampiyonluk yarışını sürdürdükleri için ben onların taraftarından şunu istiyorum; takımlarını şampiyon olarak görsünler ve öyle davransınlar.''
 
Kayıt
20 Nisan 2010
Mesajlar
14.245
Beğeniler
0
Şehir
Caspian
Bırakmaz tabi bu adam kral bu adam herşey ya çok seviyorum bu adamı,Şamp. ligi oynayacaklar volkan,sercan,turgay hepsi lazım bu adama kimseyi bırakmaz iyilerini alır 8)
Ps:Bro yazı renk tonunu değiştirirmisin çok kötüde :lol:
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
işte asrın hatası bu adam kimseyi bırakmasın emin olsunlar seneye küme düşmeyeye oynayacaklardır ne demek kimseyi bırakmıyoruz kuzum 10a satacaksın 3e alacaksın 3e aldığını seneye 15e satacaksın bu adam işini profesyonelce yapmıyor demek ki.

volkan şen
ozan ipek
sertaç

bunları sen şimdi 5-10 milyon avroya satmazsan emin ol 3 yıl sonra 3 milyon etmeyecekler yazık değil mi onları harcamaya işte beklentilerimiz topicinde de yazdım satacaksın kardeşim büyümek için satacaksın ki paraya para katıp stadını bitireceksin yeni scout'lar alıp futbolcu keşfedeceksin dünyayı gezeceksin o da yetmeyecek 3. dünya ülkelerinde ofis kurup futbolcu avlayacaksın.

Ps : ingiltereye transfer piyasasına bakın nasıl hareketli ve devamlı birbirlerine futbolcu satıyorlar bizde ise bir FB bir 6S'den futbolcu alamaz yahu şaka gibi.
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
JetHomme demiş ki:
Satarsan Sivasspor gibi olursun. Bu adam akıllı.

sen çok küçük düşünüyorsun hayat boyu kaybetmeye mahkumsun bu görüşünü değiştirmediğin sürece :wink1:
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
JetHomme demiş ki:
extraloob demiş ki:
JetHomme demiş ki:
Satarsan Sivasspor gibi olursun. Bu adam akıllı.

sen çok küçük düşünüyorsun hayat boyu kaybetmeye mahkumsun bu görüşünü değiştirmediğin sürece :wink1:
Hayat örneklerle dolu. Büyük düşünenleride gördük. Bkz: Sivasspor

sen sivas'ı büyük görüyorsan gözündeki at gözlüklerini çıkartmanı dilerim git bir bak bakalım ingiliz transfer dosyalarına geçmiş yıllarda ki. adamlar para için kulüplerini bile satıyorlar gelmişsin sivas örneğini vermişsin yazık yaa wallahi yazık futbolumuz işte senin gibi küçük düşünenler yüzünden küçücük kaldı ki iyi ki Aziz başkan var da FB böyle küçük kalmadı kim varsa hiç acımadan sattı ftw Aziz başkan :headbang:
 

GNR

rank8
Kayıt
27 Aralık 2008
Mesajlar
769
Beğeniler
0
Şehir
St. Petersburg / Russia
Bende satmamalarından yanayım ama cok iyi bi teklifi reddetmesinler isterim sonucta bir sercan yada volkan daha cıkar alt yapıdan iyi bi fiyata sattıkları surece sorun olmaz ama cekirdek sağlam kalırsa bursa seneyede sampiyonluga oynar
Ps. KSK cekemeyen ark. yorum yapmazsa sevinirim bosuna seviye dusurup konu kilitletmesinler :)
 
Yukarı Alt