M Mojito   Kayıt 3 Kasım 2008 Mesajlar 3.689 Beğeniler 0 Şehir ----- 8 Şubat 2012 #21 Uprising demiş ki: Safa hemen niye koyuyon, önce bi 5-6 tane yaparsın en güzelini koyarsın Daha fazla görüntüle... Öyle oturup yapamıyom ki kafama esiyom acıyom ps'yi can sıkıntısından yapıyorum :)
Uprising demiş ki: Safa hemen niye koyuyon, önce bi 5-6 tane yaparsın en güzelini koyarsın Daha fazla görüntüle... Öyle oturup yapamıyom ki kafama esiyom acıyom ps'yi can sıkıntısından yapıyorum :)
U Uprising   Kayıt 23 Kasım 2007 Mesajlar 4.067 Beğeniler 1 Şehir Extrablatt/Antalya 8 Şubat 2012 #22 RigorMortis demiş ki: Uprising demiş ki: Safa hemen niye koyuyon, önce bi 5-6 tane yaparsın en güzelini koyarsın Daha fazla görüntüle... Öyle oturup yapamıyom ki kafama esiyom acıyom ps'yi can sıkıntısından yapıyorum :) Daha fazla görüntüle... Tamam da yine de koyma işte canın sıkıldıkça yap en güzelini koy
RigorMortis demiş ki: Uprising demiş ki: Safa hemen niye koyuyon, önce bi 5-6 tane yaparsın en güzelini koyarsın Daha fazla görüntüle... Öyle oturup yapamıyom ki kafama esiyom acıyom ps'yi can sıkıntısından yapıyorum :) Daha fazla görüntüle... Tamam da yine de koyma işte canın sıkıldıkça yap en güzelini koy