Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
yahu arkdaşlar sizin yüzünüzden bot hep update verior hazır paralı kullananlar sıkıntı çekior bir farm yaptırmanız :@ lütfen artık carack olmasın parasıyla albilyorsanız alınsa türkün genel özelliği nerde ebleş oraya yerleş ...

Beyler başlıkta 1.98 sbot cracked dediğinde indirin şimdi daha cracked yok tahminen OsmanGelincik in dediği gibi 2 de gelir sabır sabır :thumbsup:

Sbot linki de verseniz ya da version verseniz çok süper olur.En yeni sürümle mi yoksa 1.22 mi?

aga ben daha ilk defa s bot kurcam da nasıl kuruluyo bilmiyom. bi açıklama dosyası falan warmı yaa

Yav bu sbot a habire update geliyor bu crackler yüzünden galiba bir doğru düzgün kasamadık vallaha 8O :twisted:

SAVAS_CI demiş ki:
Nezman gelecek bu crack yha sabahdan beri bekliyorum :cry: :cry:
Sbot habire yeni versiyon çıktığı için crack gelemiyor.Gelemediği gibi bizde sbot indirip kurmaktan daha doğru düzgün kasamadık kardeşim. :| :!:

Arkadaşlar TTnet Bize Ne Yapıyor Acaba Ya Extraloob sitesine girmiyor sroda lag çok fazla alt yapın kaldırmıo 8 megabiti nie geçion bu yüzdende cracki güncelleyemiyorum aldıgım site açılmıyor insaf ya

OsmanGelincik demiş ki:
Arkadaşlar TTnet Bize Ne Yapıyor Acaba Ya Extraloob sitesine girmiyor sroda lag çok fazla alt yapın kaldırmıo 8 megabiti nie geçion bu yüzdende cracki güncelleyemiyorum aldıgım site açılmıyor insaf ya
Extraloob a sorunsuz girebiliyorum ben ama silkroad da acayip lag var.Bir donuyor vallaha yalan yok 2-3 dakika sonra bir görüntü geliyor 5 saniye sonra yeniden donuyor bu nedir ya.Hem TTnet hem Silkroad'ın serverlerinde sorun var :? :cry:

Silkroadda sorun yokta ttnetin kilerde sorun var birden 8 megabite geçildi altyapı yenilenmedi normal bişi ben artık gündüz uyuyup gece kasıcam silkroadı böle olmicak tatilde bide iyice dert olur
Verdigimiz Paranın Hakkını Alamıyoruz Kısacası Tüketici Haklarına Şikayet Etmek Lazım Bunları :)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt