Kayıt
29 Kasım 2014
Mesajlar
8
Beğeniler
0
Jackie Chan ve Chris Tucker’ı bir araya getiren ünlü komedi filmi Rush Hour (Bitirim İkili) filmlerine bir yenisi daha eklenecek gibi gözüküyor. 1998 ve 2001 yıllarında çekilen ilk iki filmin ardından 6 senelik bir ara verilmiş ve 2007 yılında Rush Hour 3 çekilmişti. İlki kadar beğenilmese de yine de serinin çizgisini devam ettiren film, bu süreden sonra unutulup gitti.

Rush Hour 3′ten bu yana 5 sene geçtiğini belirten filmin yapımcılarından Arthur Sarkissian, Rush Hour 3 filmini beğenmediğini ancak ilk iki filme yakın bir film fikri bulabilirlerse tekrar çekmeyi çok istediklerini açıkladı.

Üçüncü film ile biraz farklı biz çizgiye çıktıklarının altını çizden Arthur, Rush Hour 4 üzerinde bir süredir düşündüklerini, 5 yıllık aranın ardından artık proje aşamasına geçmek istediklerini belirtti. Fakat bu konuda çok titiz davrandıklarını ve yeni bir fikir aradıklarını söyledi. Arthur’a göre iki karakter de evlenmiş olursa daha farklı bir maceraya atılmaları gerekebilirmiş.

İlk üç filmin yönetmeni olan Brett Ratner ile çalışmayı istediğini belirten Arthur, bunun ancak doğru şartlar ve doğru bir fikir altında olabileceğini belirtti.

Ne dersiniz, sizce Rush Hour 4 filmi ile Bitirim İkili’nin eski havası yakalabilir mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt