![]() |
format'da işe yaramıyoSpeeD_EmiR demiş ki:aynı hata bendede var.. C++ Runtime library.. Her yolu denedim olmadı bende format düşünüyorum yada yeni bir pc :]
Saol indirdim olmadı 2008 olanını yükledim gene olmadı microsoft'un sitesindeki herşeyi indiriyorumMassiveAttack demiş ki:Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en
hayır değil eskiden bende öyle yapıyodum buraya upload edermisin o dosyaları rar lar çok makbule geçer...kerem751 demiş ki:o hata bendede var her oyundan cıkısımda gıremıom ben silkroad exe dosyası ile client atıom dosyanın ıcıne ole gırıom daha onceden sakladıgım dosylalarla gırıom baska caresi yok herşeyi indirdim ama gene olmadı sana bişi sorcam ekran kartın asus mu senın ?
saolasın hatası olan herkes indirsin tek çözüm bu formatda olmuyo her hatayı aldığınızda silkroad dosyalarının içine atarsınız...Hata nın tek çözümükerem751 demiş ki:
evet yaw durup dururken çıkıyo hata ne olduğunu anlayamadımkerem751 demiş ki:ben 1500 ytl verıp pc aldım ama bi hayrını göremedim bunun nedenini hala anlamadım neden yaptı bunu sonradan oldu daha 1 ay oldu bu olayların baslaması delircek gibi oldum aama bundan başka caresi yok keşke böle bi durum olmasaydıda normal oynayıp zevk keyif alsaydık bunun adı resmen IZDIRAP :S:S:S:S