BiG BoY

Öğretiyorum
arkdadaşlar rumata loader 1.212 çıkmadı sanırım.nasıl yapıcaz şimdi biz 1 kere deneyip çıkıp yeniden mi deniyiceğiz eğer çıktıysa link verir mnisiniz. çıkmadıysada çözümü varsa bi zahmet söyler misiniz arkadaşalr sizden haber bekliyorum.

Rumata Loader 1.212 henüz çıkmadı .
Ama 1 kez deniyip çıkmana gerek yok .
Orjinal client ile girdiğinde zaten sürekli deniyiceksin . :wink1:

BiG BoY

Öğretiyorum
deniyo herşey normal oyuna giriyo çarların göründüğü alan gelince dc veriyo arkadaşa sordum oda aynı şeyi diyo.

BiG BoY demiş ki:
deniyo herşey normal oyuna giriyo çarların göründüğü alan gelince dc veriyo arkadaşa sordum oda aynı şeyi diyo.
Herhangi illegal birşey kullanıyormusunuz (Bot, Loader v.benzeri) yada Silkroad'ın olduğu klasör içindeki SilkErrSender dosyasının ismi değişmiş olabilir mi ?

BiG BoY

Öğretiyorum
Herhangi illegal birşey kullanıyormusunuz (Bot, Loader v.benzeri) yada Silkroad'ın olduğu klasör içindeki SilkErrSender dosyasının ismi değişmiş olabilir mi ?[/quote]Herhangi illegal birşey kullanıyormusunuz (Bot, Loader v.benzeri) yada Silkroad'ın olduğu klasör içindeki SilkErrSender dosyasının ismi değişmiş olabilir mi ?

kardeş illegalllerden (bot:paralı botum yok) (loader olmadığı için kullanamıyorum) o dediğin dosyanın ismide aynı değişmemiş.

ayrıca sorularımı cvpladığın için teşekürler.

kardeş illegalllerden (bot:paralı botum yok) (loader olmadığı için kullanamıyorum) o dediğin dosyanın ismide aynı değişmemiş.

ayrıca sorularımı cvpladığın için teşekürler.
Bizim görevimiz bu .
Paralı botum yok derken ücretsiz kullandığın bir bot var mı ayrıca bunu arkadaşın da kullanıyor mu ?

BiG BoY

Öğretiyorum
hayır kardeş şu anda hiç bişe kulanmıyorum 1.212 versiyon olduktan sonra hiçbişe atmadım sro nun içine eskilerinide sildim şimdi bi deniyim belki girer ama bi sroum olucak madem normal client deniyo kendi giriyo o zmn rumata ndn yapılıyo ?

BiG BoY demiş ki:
hayır kardeş şu anda hiç bişe kulanmıyorum 1.212 versiyon olduktan sonra hiçbişe atmadım sro nun içine eskilerinide sildim şimdi bi deniyim belki girer ama bi sroum olucak madem normal client deniyo kendi giriyo o zmn rumata ndn yapılıyo ?
Çoğu oyuncunun Rumata Loader'ı kullanma amacı Multi Client yani çoklu giriş olmasıdır .
Seninde bileceğin gibi bazıları 1'den çok char kasıyor veya GoldBot yapıyor .
Bunun kullanılma amacıda budur .
Başka bir sorun varmı yardımcı olabileceğim ?

ya kardesım bişey sorcam salı aksamından berı aralıksız gırmeye çalışıyo bu oyun bendemı problem var anlamadım tamam yenı update geldı falan ama boyle olurmu ya gece gunduz denıo oyun bazen hata verıo yenıden gırıyorum ama varsa bi program çözüm bi yardım edın allah askına ???

Yukarı Alt