- Resim Silinmiş.
Botun çalışabilmesi için LÜTFEN! sadece orjinal media.pk2 kullanınız ingilizce olduğunda skiller botta gözükmüyor malesef.
Öncelikle Botu İndiriyoruz.
Botu indirip kuralım.Launcher'e tıklayıp botu çalıştıralım.
Register Bölümünden Bir Bot Üyeliği Açalım.
Gerekli Alanları doldurduktan sonra Submit'e basalım.

Register Bölümünden Bir Bot Üyeliği Açalım.

Gerekli Alanları doldurduktan sonra Submit'e basalım.
Burası Çok Önemli Yoksa Bot Hata Veriyor ya da Çalışmıyor.
Bilgisayarınızda iSro ya da başka bir sürüm sro kurulu ise aksaklıklar oluyor bot afallıyor.
Başlat>Çalıştır>regedit yazıp enter'e basın.>HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Joymax>Silkroad>InstallPath'a çift tıklayıp değer verisini silin.
Daha sonra bota Start Game dediğinizde sizden oyunun nerde olduğunu göstermenizi isteyecek.Botta Silkroad Yazıyor.Biz sro_client'i göstericeğiz.
Bilgisayarınızda iSro ya da başka bir sürüm sro kurulu ise aksaklıklar oluyor bot afallıyor.
Başlat>Çalıştır>regedit yazıp enter'e basın.>HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Joymax>Silkroad>InstallPath'a çift tıklayıp değer verisini silin.
Daha sonra bota Start Game dediğinizde sizden oyunun nerde olduğunu göstermenizi isteyecek.Botta Silkroad Yazıyor.Biz sro_client'i göstericeğiz.
Gerisi için viewtopic.php?f=599&t=112954 Bu Topice Bakabilirsiniz Nasıl Olsa Aynı Ayarlar.
Skilleri ??? Olarak Gözüküyorsa Lütfen İndirip Kurun. Russian ve English İkisinide Kurun Hangisi Olduğundan Emin Değilim Ben İkisinide Kurdum Oldu.
Skilleri ??? Olarak Gözüküyorsa Lütfen İndirip Kurun. Russian ve English İkisinide Kurun Hangisi Olduğundan Emin Değilim Ben İkisinide Kurdum Oldu.
2. Weapon için;
Silahi Çantanızın 2. Boşluğuna koyun. (sol üst köşede 2.)
ve Botting Menüsünde

Kırmızı Alandaki Ayarları Yapın.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: