ben banlanmadım daha abiPrada demiş ki:rSro artık bir hatıra olarak kazında hanemizeBu topicte geçerliliğini kaybedip tarihin tozlu raflardaki yerini alacaktır
![]()

ben banlanmadım daha abiPrada demiş ki:rSro artık bir hatıra olarak kazında hanemizeBu topicte geçerliliğini kaybedip tarihin tozlu raflardaki yerini alacaktır
![]()
seçilmiş kişiyim abi benPrada demiş ki:ooo adam rus harfiyle açmış charıAsimile olmuşsun sen dokunmazlar sana
![]()
Milano demiş ki:
PM yüzündenextraloob demiş ki:Milano demiş ki:
zati ben anlamadım sizler neden rusça nick yazamadınız da rakamlarla idare ettiniz![]()
Banada kore gibi geldi xD Tam bende anlamadımalpeeren demiş ki:iyi de o Rusca diil ki Rus'lar Kiril Alfabesi kullanıyorlar
o sanki Çince![]()
Emre67380 demiş ki:Banada kore gibi geldi xD Tam bende anlamadımalpeeren demiş ki:iyi de o Rusca diil ki Rus'lar Kiril Alfabesi kullanıyorlar
o sanki Çince![]()
![]()
alpeeren demiş ki:Emre67380 demiş ki:Banada kore gibi geldi xD Tam bende anlamadımalpeeren demiş ki:iyi de o Rusca diil ki Rus'lar Kiril Alfabesi kullanıyorlar
o sanki Çince![]()
![]()
3 5 kilometrenin lafını yapmayalımÇin Kore Çok uzak değiller
![]()
oyunun sitesinde yazan resmi kurallardan biri nickin kirilik alfabesiyle yazilmis olmasi gerekiyor diye yaziyorEmre67380 demiş ki:Hahahaha eğer banlamadıysan kesinlikle isimden . Bunu anlamış olduk. Rusca nick kullananlar banlanmadığına göre kesinlikle nick i sayı olanlar banlandı xD
Wow Server artemismi bro?St-Wampire demiş ki: