Server
Flora
Takımı
Galatasaray

Nefes Kesen 3 Boyutlu grafikler ve detaylı dövüş sistemi, 5 benzersiz ırk ve 9 ayrı sınıf, 36 farklı uzmanlaşma kapasitesi ve daha fazlası… Korkusuz savaşçıların güçlerini Arena‘da göstereceği, efendilerinin buyruğundaki hizmetkarların oyuna renk katacağı, yepyeni bölgeler, zorlu ve macera dolu bir zindan, yenilenmiş karakter özellikleri ve hatalardan arındırılmış Rosh Online Ignited Games ile yayın hayatına devam ediyor. Kantaşı’nın Öfkesi artık hazır, savaşçılarını bekliyor!

MMORPG severlerin alışmakta hiç zorluk çekmeyeceği bir yapıda olan Rosh Online‘da oyun başlangıcından itibaren sade ve kullanımı kolay bir arayüzle karşılaşıyorsunuz. Oyuncuların alışkanlıklarına uygun şekilde hazırlanmış kontroller ve oyun kısayolları sayesinde yeni başladığınızda bile uzun süre oynuyormuş gibi rahat hareket edebiliyorsunuz. Siz de hemen kayıt olarak bu maceraya katılabilirsiniz.

Rosh Online (Son Destan) kayıt olmak için tıklayın.

GamePlay Videosu

Ekran Görüntüleri

Son düzenleme:
:think:

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Başlayan var mı ?

Birde birşey soracağım bu joygamenin son destan oyunuyla alakası var mıdır ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Knickles demiş ki:
Başlayan var mı ?

Birde birşey soracağım bu joygamenin son destan oyunuyla alakası var mıdır ?
Hacım başlıkta son destan yazmamın sebebi buydu , joygame'in eski oyunu bu Son destan yani ama joygame tutturamadı oyunu ve kapattı.Oyunun asıl yapımcısı Türkiye'ye getirdi şu an ve oyun tutmuş durumda.

Oyun hakkında bilgin varsa bir şey soracağım. Oyunda görevler falan pt şeklinde dungeon mu yani solo mu ?

Açıkcası artık cabal gibi toplu şekilde dungeon girip eğlenebileceğim birşey bakıyorumda.

pislik birşey olduğu kanaatindeyim ama indiriyorum :mrgreen: 10 dakika sonrada silicem büyük bir ihtimal

Çok eskiden ferentus diye bir oyun oynuyordum grafikleri ona benzettim inş güzel çıkar :(

Toxic

CreddyTitans
Takımı
Galatasaray
Bir süre silkroad oynadıktan sonra bu oyunları oynamak kendime küfür ediyorum gibi geliyor

Yukarı Alt