Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Romantik Düğün Hikayemiz Etkinliği!

Silkroad Online'dan herkese Merhaba.

Yaklaşan Sevgililer Gününü kutlamak ve sevdiğinizle birlikte güzel bir Silkroad anısı olsun diye GM'lerimiz siz değerli oyuncularımız için harikulade bir etkinlik hazırladı.

Aranızda mutlaka Silkroad Online sayesinde tanışıp evlenen ve diğer çiftlere kıyasla daha enteresan ve özel deneyimleri olan çiftler bulunmaktadır.
Biz de bu çiftlerin hikayelerine kulak vermek, ve bu en romantik düğün hikayelerini, en güzel ekran görüntüleri eşliğinde bizimle ve siz oyuncularımızla
paylaşan çiftlerimize hediyeler vermek istiyoruz. Kim bilir belki bu düğün töreninize bir GM bile katılabilir.

Etkinliğimize nasıl katılacaksınız?
1) Düğün elbiselerinizi giyinip(Gelinlik/Smokin),
2) Düğün töreniniz için en ideal, en güzel manzaralı yeri seçin,
3) Arkadaşlarınızı ve Guild üyelerini düğününüze davet edin,
4) Yeterli sayıda davetliler katılımında düğün törenine başlayın,
5) Ve en güzel bir ortam, manzara yada görüntü yakaladığınızda ekran görüntüsünü alınız.

Ekran görüntüsünü nasıl yollayacaksınız?
1) Resmi web sitemizde oturum açıp Topluluk başlığının altındaki Haftanın En İyisi'ne tıklayarak
2) Gönder düğmesine tıklayıp karakter isminizi seçin.
3) Konu kısmını doldurduktan sonra Ekran Görüntüsü Simgesi'ni işaretleyin.
4) Ekran görüntüsünü yüklediğiniz siteden alabilirsiniz.
5) İçerik kısmına romantik hikayenizi yazın ve yollayın.

[Örnek Ekran Görüntüleri]

Etkinlik Zamanı : 9 Şubat ile 23 Şubat 2010 arasında (Silkroad Yerel Saati ile) (2hafta)

* Ödüller
1.lik ödülü: 1 çifte 1,000 silk (2 talihli – kişi başı 1000 silk)
2.lik ödülü: 3 çifte 500 silk (6 talihli – kişi başı 500 silk)
3.lük ödülü: 5 çifte 300 silk (10 talihli – kişi başı 300 silk)

**Not**
- Konu kısımına 'Romantik düğün hikayemiz Karakter İsmi (Gelin) ve Karakter İsmi (damat)' şeklinde yazılmalıdır.
- Lütfen yükleme yapmadan önce hesap adınızı, sunucunuzu ve karakter isminizi iyice kontrol ediniz. Aksi taktirde ödülünüzü teslim edemeyebiliriz.
- Gelin ve Damat'ın karakter isimleri ekran görüntüsünde açıkça okunabilir olmalıdır.
- Ekran görüntüleri üzerinde hiçbir takdirde oynama ve değişiklik yapılmamalı Orijinal haliyle yüklenmelidir.
- 1. gelen ekran görüntüsünün sahipleri toplam 2,000 silk kazanacak ve ekran görüntüleri hikayelerinin eşliğinde 4. hafta (26 Şubat tarihinde) Resmi web sitemizde yer alan Haftanın En İyisi'nde ve Haberler bölümünde yayınlanacaktır.
- Yazılacak hikayeler sadece Türkçe, Arapça yada İngilizce dillerinde olmalı ve 200 kelimeyi aşmamalıdır..

Sevgilinizle birlikte Mutlu bir Sevgililer Günü dileriz~!

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
düşün elbisesini herkes 1 saat giyebilir gibi birşey yapsaydılar olabilirdi ama gidip satın almak işi gerçekten komik olmuş 1 kişi bile katılmaz pfff yapacaksanız bol keseden atıp yapın diyoruz da bizleri dinlemiyorlar düşünsenize hergüb 1 saat giyme hakkı verseniz event diye ben buna derim işte şimdi düğün giysisi kaç kişi alacakta etkinliğe katılacak hadi aldın karşında ki kızda alabilecek mi ki 3-5 tane hatun var zati.

Takımı
Besiktas
extraloob demiş ki:
düşün elbisesini herkes 1 saat giyebilir gibi birşey yapsaydılar olabilirdi ama gidip satın almak işi gerçekten komik olmuş 1 kişi bile katılmaz pfff yapacaksanız bol keseden atıp yapın diyoruz da bizleri dinlemiyorlar düşünsenize hergüb 1 saat giyme hakkı verseniz event diye ben buna derim işte şimdi düğün giysisi kaç kişi alacakta etkinliğe katılacak hadi aldın karşında ki kızda alabilecek mi ki 3-5 tane hatun var zati.
Evet abi doğru söylüyosun.Aslında bunlar senin işin yaa.Koysalar joymax şirketinin başına :twisted: :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hep diyorum joymax birgün extraloob.com'u dinleyecek dinlemek zorunda Türk halkının isteklerine cevap vermeleri lazım.

saçma bi event olmuş :lol: damat+ gelin 2 dress erkek tarafı 4 5 kişi olsa 4 5 dress de ordan kız tarafı 15 20(kına gecesi vs. :P) totalde 30 taneye yakın dress :lol: 2000 silk için değmez :D

Prada

Bromance sen direk senin efsane videoyu gönder ahahaha anladın olayı 2007 yılına yolculuk yap :P Gerdek gecesi diyede isim atarsın ahahhaha

GodLike

Öğreniyorum
KissBerry demiş ki:
saçma bi event olmuş :lol: damat+ gelin 2 dress erkek tarafı 4 5 kişi olsa 4 5 dress de ordan kız tarafı 15 20(kına gecesi vs. :P) totalde 30 taneye yakın dress :lol: 2000 silk için değmez :D
+++ amma güldüm haa :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bu joymax harbiden gerizekalı yahu hiç mi oyunda değiller diyeceğim de tabiki bir tane GM bir oyuncuya yardım mı etmiş gel hello silkroad bla blaa yaz git sonra al sana event ulen tospa oyunda hatun yok hatun yap event hatununu getirene 150 silk diye ne bileyim hatun varsa 150 silk de ben hem hatun bulacağım hemde delinlik damatlık alacağız bunlar malazgirtte mi olacak ahahahhaaa :P

BaSoryong

Buralıyım
extraloob demiş ki:
bu joymax harbiden gerizekalı yahu hiç mi oyunda değiller diyeceğim de tabiki bir tane GM bir oyuncuya yardım mı etmiş gel hello silkroad bla blaa yaz git sonra al sana event ulen tospa oyunda hatun yok hatun yap event hatununu getirene 150 silk diye ne bileyim hatun varsa 150 silk de ben hem hatun bulacağım hemde delinlik damatlık alacağız bunlar malazgirtte mi olacak ahahahhaaa :P
Bizimkiler hepsinin peşine düşer şimdi :lol:

Oh Shit !

Mükemmel bişi gene EXTRALOOB gene EXTRALOOB .. Harikasınız Okan abi, Harikayız :)

Yukarı Alt