A

Anonymous

Guest
Bende fikrimi söyliyim hemen.
Ben eskiden rogue-clerictim. oyundan zevk almadığımı düşünüyordum. clerici elimde gören buff + ress :S sıkılmıştım artık clericten. Pvplerde etkili olamıyordum. zaten rogue charlar pvpde etkli değildirler. görünmezlik + extreme ile arkadan gelip tek atar sonra safe zoneye kaçar. biliyorum çünkü eskinden bende böyle yapıyordum. oyunun asıl zevki pvp olarak geliyor bana pvp olmadıktan sonra ne anladım bu işten.
Rogue silip warrior açmayı düşündün. o zamanda unique kesmekte etkili olamıcaktım. Ben unique seven biriyim. hem pvpde etkili olup hem uniquede etkili olmak istedim. Cleric silip warrior açtım. Şu anda 90 lwlım.9 gaptayım. charımdan çok memnunum. dw önünde division recovery basan bi buffcu bulursam çoğu kişiye kafa tutuyorum.
Ama... Rogue+warrior olmanın dezavantajı var. oda sp :S şu anda 9 gapta sp kasıyorum. warrior için. Eğer rogue+bard olsaydım. sp kasmama hiç gerek kalmazdı. açman gereken 3 skill çünkü .
Bu oyunda birşeye karar verip char yapılandırman lazım. full unique kescem diyorsan xbow+bard. arkadaşlarıma guilde yardımcı olcam diyorsan rogue+cleric. her önüme gelene tek atcam sonra safe zoneye kaçcam diyorsan rogue(özellikle dagger) + warlock. Ben hem unique kescem hem pvpde iyi olcam diyorsan rogue+warrior olmalısın.
Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur

rogue/bard cunku cleric kasarken ise yaramaz yavaslartir zaten rogue nin amacı hız dır eu lar party charı ve partide her zaman cleric olur pwp de zaten cleric basana kadar adama 2 skill vursan yatar

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
CaN_KsK demiş ki:
Sen nasıl pwp yapıcaksın Crossbowsun basıcaksın stealthı gözüne kestireceksin adamı sonra onu keseceksin clericte ne yapacaksın açacaksın defansı bitmeyecekmi? Charını adam akıllı yapcaksan yapcaksın bard noisede var sana lwllerin atack yapamayacak botlada kasabileceksin.
aynen oyle..zaten stealth kullanamıyorsan ( adamda medıa pk warsa ) clerıcte olsan yatarsın...bard ta olsan yatarsın..ama bardta cok rahat kasarsın lvında :thumbsup:

dagger aççaksan zten prick skiliyle pwpde çou adama tek atcaksın ama cleric aç derim kale sawaşlarında blesle 5 kişinn arasına dalarsın :thumbsup:

SaWi demiş ki:
dagger aççaksan zten prick skiliyle pwpde çou adama tek atcaksın ama cleric aç derim kale sawaşlarında blesle 5 kişinn arasına dalarsın :thumbsup:
ama çıkamazsın :muck:
ztn rogue dfns çarı diil atak suikast çarı hızlı olman lazım bard cok daha uygun bnce stealth te uygun pozisyonu bekliceksin en ufak bi açıında alıcaksın adamın façasını aşaa hop digerine atılcaksın seri katil moduna aldıın an cümle alem peşine takılcak ondan sonra eger durmak gibi bi hata yaparsan 2.80 uzanırsın 4nala kostur kaç kacabildigin kadar peşini bıraktıkları an(ölmeden kurtulursanki biraz zor)tekrar bas stealth aynen geri intikam zmnı :twisted:
rogue oyundaki favorimdir aynı zmnda oyun yıldızıdır ama unutma yıldızlarda kayar :oldie:
gıdıkla gıdıkla cimcir :thumbsup: :beer: :twisted:

boo

rank8
memo0 demiş ki:
SaWi demiş ki:
ama çıkamazsın :muck:
ztn rogue dfns çarı diil atak suikast çarı hızlı olman lazım bard cok daha uygun bnce stealth te uygun pozisyonu bekliceksin en ufak bi açıında alıcaksın adamın façasını aşaa hop digerine atılcaksın seri katil moduna aldıın an cümle alem peşine takılcak ondan sonra eger durmak gibi bi hata yaparsan 2.80 uzanırsın 4nala kostur kaç kacabildigin kadar peşini bıraktıkları an(ölmeden kurtulursanki biraz zor)tekrar bas stealth aynen geri intikam zmnı :twisted:
rogue oyundaki favorimdir aynı zmnda oyun yıldızıdır ama unutma yıldızlarda kayar :oldie:
gıdıkla gıdıkla cimcir :thumbsup: :beer: :twisted:
ahah yıldız olayına koptum
bard yardımcı olcaktır evet ama gene de clericteki bless spell kadar veya her 4-5 sn de bi 300 sn boyunca pot basıo gibi heal basan skill kadar yardımcı olamaz.
tamam rogue un amacı zaten farklı cleric sadece rogue luğunu bozar insanın diyosunuz ama cleric açtığınızda ve elinize cleric rod aldığınızda oyunun en tank charı olcaksınız gerçekten.

cleric skillerinde pasifler vardır mag.phy. defanslar veren. ve bu der ki light armor giymelisiniz bunun aktif olabilmesi için.
rogue olduğunuzda light armor giyeceksiniz ve (sadece elinizde cleric rod varken bu aktif tabiki) elinize cleric rod alınca gene ayrıca kendinize mag. phy defans veren skiller vr onları da verince ayrıca full strsiniz deli gibi hp var oyunun en tank charı olcaksınız. pvp de biri size dalıcak dalıcak, siz bu defanslarla durup kendinize bless spell açılana kadar heal verceksiniz. bless açıldığında elinize rogue olup çat çut kesersiniz. tabi bu wizardlar harici herchara oluo

cleric açıldığında rogue unuz güçlenmemiş oluyor falat istediniğizde bir tank charınız beklemede duruyor gibi bişey bu

rogue+warrior...birbirine tamamen desteği olmayan builtler diyebilirim rogue+bard daha başarılı olur

Rogue/Cleric kral mıh :S Arkadaşların temmuzda yeni charlar açalım dedik..Bi kaç char açtık(Goldbot kesabı clintsiz powlvl vvsvs) Ben herkezin rogue/clerici övmesinden etkilenip açtım.İnanki YALAN .. Pwpde 0 zevk extrme aç gizlen öldür bu nedir ki yha gizleniyorum tek atıyorum takrar safe zone kaç ... Bu pwp deil ki e extrmei açmasam recvory (max) skilini açsam yine de işe yaramıyor.Hiç bir çinli charla takır takır pwp yapmaıyorsun çünkü 14 sn hp olayı mahvediyor seni.Zaten wizardla extrme açsan da açmasaanda imkanın yoq wizardın skilleri senden hızlı aynı anda bassanızda herrzaman o ilk atıo ve hep güm life açmış wizardan hp 555 ka olsa da tek yiyon :) Geriye warlock kalıyor ki gördün yerde kaç debuff vs kıpraştırmıo bile e bardı da bi zahmet yatırak.Kısacası Rogue/Cleric ile gizlenmeden delikanlı gibi pwp yapamssn.Su an serverın kralı 1 handed sworrd en makulu Warior/Rogue kesinlikle pişman olmasssın.Ee wizardlar deişmyicekmih seni dersen deşemio işte bizdede 1 handed vardı deniyoruz(Charlar full npc iken şartlar eşitken) ki item farkı olsada olmuyor 1handed çok sağlam kalıyor.Mesela eventta bile 3 kişi yatmıyor amcam.Sen bana güven gerisini merk etme sen 1handed/xbow 4ever ..

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
CaN_KsK demiş ki:
eu char kasıyosan bireysel oynamamalısın. grup halinde oynanır eu char 8li pt ile. sn bard'ı acıyosun ama o sadece senin kasarken işine yarar. hele rogue açıyorsan pvp'de gümlersin bard'ın ile beraber. lol. :D

Ben Kasmama bakarım unıque kesmeme bakarım arada milleti delirtmek için pwp yaparım.
tum sogledıgıne katılıyorum bard en ıyısı adam senı olduruyorsa clerıcle bless bastıgındada oldurur demı cunku eger senı olduruyorsa sen adamı olduremıyorsun bless bastıgındamı oldureceksın

ARKDASLAAR ZATEN XBOW UN ISI BLESS E KALDIYSA O ADAMA HIC BULAŞMASIN.

Yukarı Alt