Öncelikle Crossbow bu oyundaki en sevdiğim char Ve Bende zaten ilk olarak kasmak içinden kolaylık sağlıyacağı için crossbow açtım.. :wink1:
Fakat yan master ne açmam gerek hala karar weremedim... :?: Cleric recovery var güsel ama zaten crossbowu crossbow yapan extream onlada zaten knocklarla yere düşürmeyle kendine yaklaştırmadan öldürmen gerekio .. :| Eğer öldüremezsen defansı %40 canı %50 indiro buda en ufak bi darbede ölmen anlamına gelio :mrgreen:
>>Bard demeyin ben hızlı koşmaya para weririm noisede zaten giantlarda şampiyonlarda işe yaramı..Şuan 77 Lvlim ve extreamla kasıomrum Niya hunterlerde ölme gibi bi sorunla karşılaşmıyırom(phy balance %108 ,can 18k olunca normal :santa: )
Yardım içinde güsel bi tercih cleric ama ben tek takılırım :lol: Ayrıca oyunda Staff zaten baya war ve hmn hmn hepsi cleric.. :oldie:
Asıl Sorum ise bugün kale savaşında Gördüğüm rogue+warriorlar (canımıza okudular :P ) Genelde gördüğüm crossbow + One Handred... Sizce Nasıl olur :?: Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.. :thumbsup: [

Rogue / warrior açarsan çok kullanışlı bir char olacaktır. SP yetiştirebilirsen tabi...
Benim bir huyum vardır. 1 mastery açarsam mutlaka skillerin çoğunu maxlarım
Warrior açarsam -ki zaten warriorum da var- 1 handed sword'dan tut dual axe'ye kadar hepsini açarım.Hepsinin ayrı bir güzelliği var.
Dual axe çok hızlıdır,bleed, stun vb statu verir.
2 handed çok sert vurur.
1 handed defansı fazladır,diğerlerine göre düşük vurur,dull statü verebilme özelliği vardır.

Uzun lafın kısası Rogue / Warrior defans + atak özelliği olan full str bir yapılandırmadır. Hem uzaktan hem de yakın mesafeden dövüşme kabiliyeti vardır. Kıyafet olarak Light armor ve Heavy armor giyebilir.

LoRd_ demiş ki:
Adem abim yine döktürmüşün o güzelim yorumlarını :P
oyunda kastığım karakterlerle ilgili istek yorum gelince yazıyorum.ekstra bişey değil.mantıklı her kişi bunları yazabilir.Ama üşenmeyen yazar :mrgreen:
bknz. :arrow: Greece , 1073 made by zootechnist+1071 (itemler birisine emanet verildi,rev6'dan bakıp dandik char demeyin 8) )

Abi,avrupa charlar hakkında bilgim fazla yok,olsa yazardım :P

Ps:Size yönelttim işte arkadaşımızı :mrgreen:

O azıcık bilgimi,bu konuyu açan arkadaşıma söylesem kafası karışabilir.Sonra başlığa Adem abi veya Cihan,Kaan vs. işte bunlardan biri gelir,benim yaptığım bilgilendirmedeki yanlışları,eksikleri çıkarırlar,beni yerin dibine sokarlar :mrgreen:

A.T.P demiş ki:
Rogue / warrior açarsan çok kullanışlı bir char olacaktır. SP yetiştirebilirsen tabi...
Benim bir huyum vardır. 1 mastery açarsam mutlaka skillerin çoğunu maxlarım
Warrior açarsam -ki zaten warriorum da var- 1 handed sword'dan tut dual axe'ye kadar hepsini açarım.Hepsinin ayrı bir güzelliği var.
Dual axe çok hızlıdır,bleed, stun vb statu verir.
2 handed çok sert vurur.
1 handed defansı fazladır,diğerlerine göre düşük vurur,dull statü verebilme özelliği vardır.

Uzun lafın kısası Rogue / Warrior defans + atak özelliği olan full str bir yapılandırmadır. Hem uzaktan hem de yakın mesafeden dövüşme kabiliyeti vardır. Kıyafet olarak Light armor ve Heavy armor giyebilir.
Teşekkür ediyorum yorumun için..Şimdilik Crossbow+one handred denicem 90 Olunca 9 gaplada diğerlerini açmaya çalışcamm

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
Bir corssbowun yanına 80 lvl bard açılması en uygunu bence. sonra kapatılıp warlock açılır ve PvP de stunn physical raze Combat raze bir yada 2 DOT ardından sleep vurulur. elimize silahı alır extreme iletek atarız.

Barddan sadece
noise ve moving march açılcaktır
kapatıldıktan sonra warlocktan
Stunn Sleep Physical ve Combat Raze açılcaktır. DOTlar isteğe bağlıdır

macrocheck demiş ki:
Bir corssbowun yanına 80 lvl bard açılması en uygunu bence. sonra kapatılıp warlock açılır ve PvP de stunn physical raze Combat raze bir yada 2 DOT ardından sleep vurulur. elimize silahı alır extreme iletek atarız.

Barddan sadece
Evet pvpde belki iyi olabiliyor ama Büyük savaşlarda Bunları yapamazsın.. :thumbsup:

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
ilker98 demiş ki:
macrocheck demiş ki:

Barddan sadece
Evet pvpde belki iyi olabiliyor ama Büyük savaşlarda Bunları yapamazsın.. :thumbsup:
tabiki de yapamaz bunlar zaten PvP için. Kale savaşında bunu yapmaya çalışırken adamlar geçirir bi strong bi antidevil ((zaten criticaldır antideviil)) yetmedi bide berserker tamam bitti :D

macrocheck demiş ki:
ilker98 demiş ki:
macrocheck demiş ki:

Barddan sadece
tabiki de yapamaz bunlar zaten PvP için. Kale savaşında bunu yapmaya çalışırken adamlar geçirir bi strong bi antidevil ((zaten criticaldır antideviil)) yetmedi bide berserker tamam bitti :D
İşte bende bunun için One Handed Açcam hem Block Hem Defans Hemde Critical Az yersin.. :beer:

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Benim şu anda rogue+Cleric çarım var ve çok memnunum clericte açabilirsin roguenin yanına

Yukarı Alt