Server
Flora
Takımı
Galatasaray
?!!!!!! \\\~~ Rock ~ Metal Fun Club Başkanı ve Yorumlarınız Buraya ~~\\\ ?!!!!!!

Resmi Logomuz :
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Fahri Başkan : screamadle
Başkan : LoneLyWaLker
Yönetim Üyeleri : katılımcıları bu topic altında istiyorum ve başkan seçecek kurallara uygun olanları..
Rank : Rock ~ Metal Fun Club

Kurallar : Rock ~ Metal Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Rocker olmak.
3-Rock ve MEtal hakkında bilgili olmak.
4-Rock ve Metal gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.

Rock ~ Metal Fun Club Hakları :
Rock ~ Metal Fun Club bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme :wink1:

Grup Başkanı Seçimi :
LoneLyWaLker

Saygılarımla,
exl2014-logo1.png

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hayırlı uğurlu olsun bakalım heyecanla burayı takip edeceğim ?!!!!!!.

Sonunda Açıldı rock- metal fun club. Vallahi benim için büyük bir zevk olucak , benide aranıza alırsanız. Paylaşımlarımı eksik etmiycem. 2 Aydır uğraşıyorum MetaL grublarının full albümlerini Arşivliyorum. %40 ı tamamlandı.Sizlerlede paylaşıcam albümlerimi =)

ps: herkez de bilir, siteye üye olduğumdan beri aynı avatar ve aynı imza. [Rock-Metal 4ever]

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
artık başkan ilgilenir seninle haaa bir d.mod'a gerektiği gibi davranmıyorsa bana bir pm atman yeterli 8)

extraloob demiş ki:
?!!!!!! \\\~~ Rock ~ Metal Fun Club Başkanı ve Yorumlarınız Buraya ~~\\\ ?!!!!!!

Resmi Logomuz : hazırlanıyor.
Fahri Başkan : screamadle
Başkan : LoneLyWaLker
Yönetim Üyeleri : katılımcıları bu topic altında istiyorum ve başkan seçecek kurallara uygun olanları..
Rank : Rock ~ Metal Fun Club

Kurallar : Rock ~ Metal Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Rocker olmak.
3-Rock ve MEtal hakkında bilgili olmak.
4-Rock ve Metal gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.

Rock ~ Metal Fun Club Hakları :
Rock ~ Metal Fun Club bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme :wink1:

Grup Başkanı Seçimi :
LoneLyWaLker

Saygılarımla,
exl2014-logo1.png

nie 500 mesaj ya

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ben 500 yazdım başkan gerekirse 1 mesajı olan üyeyi bile alabilir :?!

Yukarı Alt