- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
?!!!!!! \\\~~ Rock ~ Metal Fun Club Başkanı ve Yorumlarınız Buraya ~~\\\ ?!!!!!!
Resmi Logomuz :
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Fahri Başkan : screamadle
Başkan : LoneLyWaLker
Yönetim Üyeleri : katılımcıları bu topic altında istiyorum ve başkan seçecek kurallara uygun olanları..
Rank : Rock ~ Metal Fun Club
Kurallar : Rock ~ Metal Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Rocker olmak.
3-Rock ve MEtal hakkında bilgili olmak.
4-Rock ve Metal gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.
Rock ~ Metal Fun Club Hakları :
Rock ~ Metal Fun Club bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme
Grup Başkanı Seçimi :
LoneLyWaLker
Saygılarımla,
Resmi Logomuz :
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Fahri Başkan : screamadle
Başkan : LoneLyWaLker
Yönetim Üyeleri : katılımcıları bu topic altında istiyorum ve başkan seçecek kurallara uygun olanları..
Rank : Rock ~ Metal Fun Club
Kurallar : Rock ~ Metal Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Rocker olmak.
3-Rock ve MEtal hakkında bilgili olmak.
4-Rock ve Metal gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.
Rock ~ Metal Fun Club Hakları :
Rock ~ Metal Fun Club bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme

Grup Başkanı Seçimi :
LoneLyWaLker
Saygılarımla,
Son düzenleme: