Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.644
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Rest
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ın listesindeki Volkan Şen için noktayı koydu: Son kez söylüyorum. Bu oyuncumuzla yollarımızı kesinlikle ayırmayacağız.



Bu sezon daha çok saha dışı olaylarıyla gündeme geldi. Geçen sezonki performansının çok uzağında olmasına rağmen her gün transfer söylentilerinde ilk sırayı aldı. Disiplinsiz hareketleriyle nedeniyle Bursaspor’da kadro dışı bırakıldı. Ardından af çıktı ama bu kez de form eksikliğinden dolayı ilk 11’de şans bulamadı. Galatasaray’ın transfer gündeminden düşmeyen Volkan Şen için Timsah’ın hocası Ertuğrul Sağlam son sözü söyledi. “Volkan hiçbir yere gitmeyecek” diyen Sağlam, “Bu konuda son kez konuşuyorum. Birkaç oyuncu ile yollarımız ayrılabilir. ‘Ayrılabilir’ derken bize katkı yapacağına inandığımız oyuncular değil. Mesela Volkan takımdan ayrılmayacak. Volkan Şen ile alakalı bir dönem sıkıntı yaşadık ama kendine geldi. Performansı artmaya başladı. Bundan sonra Volkan’ın eski kimliğine döneceğine inanıyorum. Bu son açıklamadır Volkan için” ifadelerini kullandı.

Akıllar Aslan’da

Şu anda tek düşüncelerinin yarın oynayacakları Galatasaray maçı olduğunu da kaydeden başarılı hoca, “Uzun zaman sonra taraftar önünde oynayacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Stadı doldurmaları ve bizi desteklemeleri çok önemli. Maçın başlamasından bitimine kadar, hatta bittikten sonra şampiyon takıma yaraşır şekilde bizi desteklemelerini bekliyoruz” diye konuştu.​
 
Kayıt
20 Nisan 2010
Mesajlar
14.245
Beğeniler
0
Şehir
Caspian
Volkan Şen bu takımdan ayrılmak istiyor bence ama yönetim kesinlikle bırakmaz ^^
 
Yukarı Alt