Çello ile bir şarkı başlıyor onun adını bilen var mı ?
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Daha önceden duyduğuma eminim fakat bulamadım bir türlüSlytheri[N] demiş ki:İntro olarak kullanılanıla bilinir
Muzik Maselef Bilmiyorum . :(
Reklamdaki ve one republic'in şarkısını dinledin mi ?Zippy demiş ki:OneRepublic Secrets
aletin ismi nay ?Nina Ricci demiş ki:Ahmet'e mesaj at dinletsin cihazına ben bütün şarkıları ona buldurtuyorum![]()
Android için uygulaması var telefona özel değil yaniSlytheri[N] demiş ki:aletin ismi nay ?Nina Ricci demiş ki:Ahmet'e mesaj at dinletsin cihazına ben bütün şarkıları ona buldurtuyorum![]()
![]()
Evet dinledim.Adamlar melodi kısmını kullanmış sadece.Dikkatli dinlersen gerçekten anlarsın o şarkı olduğunuSubDue demiş ki:Reklamdaki ve one republic'in şarkısını dinledin mi ?Zippy demiş ki:OneRepublic Secrets
Bana kalırsa dinlemeden aşağıdaki yorumlardan direk kopyala yapıştır yaptın..
benziyor ancak, üzerinde beat yada o tarz birşey yapilmiş gibi bir havası varSubDue demiş ki:Reklamdaki ve one republic'in şarkısını dinledin mi ?Zippy demiş ki:OneRepublic Secrets
Bana kalırsa dinlemeden aşağıdaki yorumlardan direk kopyala yapıştır yaptın..
+1453Continuum demiş ki:benziyor ancak, üzerinde beat yada o tarz birşey yapilmiş gibi bir havası varSubDue demiş ki:Reklamdaki ve one republic'in şarkısını dinledin mi ?Zippy demiş ki:OneRepublic Secrets
Bana kalırsa dinlemeden aşağıdaki yorumlardan direk kopyala yapıştır yaptın..![]()
alakası var yada yok şarkıyı beğendim ayrıca benzemiyor sankim.Mirage demiş ki:Fort Minor feat Styles Of Beyond-Remember The Name
Her yere baktım herkes bunu söylemiş.Demek ki buBenziyor da zaten
Hayır dedikleri gibi bir evrimden geçmiş reklamdaki şarkı galibaContinuum demiş ki:alakası var yada yok şarkıyı beğendim ayrıca benzemiyor sankim.Mirage demiş ki:Fort Minor feat Styles Of Beyond-Remember The Name
Neyse artık reklamın videosunu indirip wmp'da yinele tuşunu aktif yaparız hep reklam çalarMirage demiş ki:Hayır dedikleri gibi bir evrimden geçmiş reklamdaki şarkı galibaContinuum demiş ki:alakası var yada yok şarkıyı beğendim ayrıca benzemiyor sankim.Mirage demiş ki:Fort Minor feat Styles Of Beyond-Remember The Name
İnternette herkes bunu yazmış.Ben onların yalancısıyım.