Gayet sağlam.
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 28 Kasım 2012 #1 Gayet sağlam. Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
F frityus Kayıt 1 Ağustos 2009 Mesajlar 3.827 Beğeniler 5 Şehir Bursa Takımı Besiktas 28 Kasım 2012 #2 Red istediği kadar iyi şeyler yapsın gözümde hiç bir zaman yer edinemeyecek :/
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 29 Kasım 2012 #3 frityus demiş ki: Red istediği kadar iyi şeyler yapsın gözümde hiç bir zaman yer edinemeyecek :/ Daha fazla görüntüle... Sebep hacım ?
frityus demiş ki: Red istediği kadar iyi şeyler yapsın gözümde hiç bir zaman yer edinemeyecek :/ Daha fazla görüntüle... Sebep hacım ?
F frityus Kayıt 1 Ağustos 2009 Mesajlar 3.827 Beğeniler 5 Şehir Bursa Takımı Besiktas 29 Kasım 2012 #4 Lenneth demiş ki: frityus demiş ki: Red istediği kadar iyi şeyler yapsın gözümde hiç bir zaman yer edinemeyecek :/ Daha fazla görüntüle... Sebep hacım ? Daha fazla görüntüle... Beat hırsızlığı - bıraktım diyip kaç kere yine şarkılar yapması - ve çocukça haraketleri böyle şarkı yapan biri ile karakterinin gram alakası olmaması
Lenneth demiş ki: frityus demiş ki: Red istediği kadar iyi şeyler yapsın gözümde hiç bir zaman yer edinemeyecek :/ Daha fazla görüntüle... Sebep hacım ? Daha fazla görüntüle... Beat hırsızlığı - bıraktım diyip kaç kere yine şarkılar yapması - ve çocukça haraketleri böyle şarkı yapan biri ile karakterinin gram alakası olmaması
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 29 Kasım 2012 #5 Vallahi hacım beat konusunda birşey diyemem ama Nadas cidden sağlam, sözleri de sırf kendi yaşantısından olduğu için çok hoşuma gitti benim :)
Vallahi hacım beat konusunda birşey diyemem ama Nadas cidden sağlam, sözleri de sırf kendi yaşantısından olduğu için çok hoşuma gitti benim :)
F frityus Kayıt 1 Ağustos 2009 Mesajlar 3.827 Beğeniler 5 Şehir Bursa Takımı Besiktas 29 Kasım 2012 #6 Lenneth demiş ki: Vallahi hacım beat konusunda birşey diyemem ama Nadas cidden sağlam, sözleri de sırf kendi yaşantısından olduğu için çok hoşuma gitti benim :) Daha fazla görüntüle... Doğrudur zevkler tartışılmaz ama ben önce dinlediğim insanın kişiliğine bakarım
Lenneth demiş ki: Vallahi hacım beat konusunda birşey diyemem ama Nadas cidden sağlam, sözleri de sırf kendi yaşantısından olduğu için çok hoşuma gitti benim :) Daha fazla görüntüle... Doğrudur zevkler tartışılmaz ama ben önce dinlediğim insanın kişiliğine bakarım
M Mr. Mojo Risin'   Kayıt 13 Kasım 2012 Mesajlar 714 Beğeniler 13 29 Kasım 2012 #7 Red ve Nadas en sevdiğim sanatçılar.
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 29 Kasım 2012 #8 Alkaryon demiş ki: Red ve Nadas en sevdiğim sanatçılar. Daha fazla görüntüle... Bakış açısı
X XBosstarix Kayıt 26 Ekim 2008 Mesajlar 554 Beğeniler 0 Şehir Ankara 29 Kasım 2012 #9 Red diyince rock şarkıları yapan bi grup vardı ondan açtım bunlar kim ya