Redefine demiş ki:Başta en büyük rakibimiz FC Tibet olmak üzere bütün takımlara başarılar dileriz.![]()
Seni tutmak için çabalayan kim ?extraloob demiş ki:takımın en iyisi auntum gerisinden tabiri caiz ise cacık olmaz şaka değil tüm TiBET'li oyunculara sorun yanıtlasınlar hiçbiri oynamasını bilmiyorlar gördük bugünde sahada hele redefine gariban yahu o bir de DMC oynuyor çakma WW ahahahaa pas yok pres yok topu kontrol yok bugün maçta ne kadar kaçırdı beni ama şu da var WW gibisi gelmez kardeşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
extraloob demiş ki:takımın en iyisi auntum gerisinden tabiri caiz ise cacık olmaz şaka değil tüm TiBET'li oyunculara sorun yanıtlasınlar hiçbiri oynamasını bilmiyorlar gördük bugünde sahada hele redefine gariban yahu o bir de DMC oynuyor çakma WW ahahahaa pas yok pres yok topu kontrol yok bugün maçta ne kadar kaçırdı beni ama şu da var WW gibisi gelmez kardeşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
Redefine demiş ki:Seni tutmak için çabalayan kim ?extraloob demiş ki:takımın en iyisi auntum gerisinden tabiri caiz ise cacık olmaz şaka değil tüm TiBET'li oyunculara sorun yanıtlasınlar hiçbiri oynamasını bilmiyorlar gördük bugünde sahada hele redefine gariban yahu o bir de DMC oynuyor çakma WW ahahahaa pas yok pres yok topu kontrol yok bugün maçta ne kadar kaçırdı beni ama şu da var WW gibisi gelmez kardeşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
Kaçırdım o yüzden bir sürü gol attın.
![]()
![]()
Bro sen kalbimizdesin. Beni biliyorsun fikri ilk sana söylemiştim.NightStalker demiş ki:Off 2 gün online olmamanın sonuçlarıasıl ben olacaktım takımda ama neyse geç kalmışız. Lakin biri çıkar yada adam gerekirse eski takımımın yanındayım, katılabilirim^^
şimdilik yedeğe alabilirim sonra geçersinNightStalker demiş ki:Off 2 gün online olmamanın sonuçlarıasıl ben olacaktım takımda ama neyse geç kalmışız. Lakin biri çıkar yada adam gerekirse eski takımımın yanındayım, katılabilirim^^
/ GüncelAutumn demiş ki:Logo:
![]()
Oyuncular:
-Adith
-Redefine
-Mirage
-Metamorph
-Autumn[K]
-Dark Zone[Yedek]
-NightStalker[Yedek]
Diziliş:
![]()