Redefine demiş ki:Başta en büyük rakibimiz FC Tibet olmak üzere bütün takımlara başarılar dileriz.
Seni tutmak için çabalayan kim ? Kaçırdım o yüzden bir sürü gol attın.extraloob demiş ki:takımın en iyisi auntum gerisinden tabiri caiz ise cacık olmaz şaka değil tüm TiBET'li oyunculara sorun yanıtlasınlar hiçbiri oynamasını bilmiyorlar gördük bugünde sahada hele redefine gariban yahu o bir de DMC oynuyor çakma WW ahahahaa pas yok pres yok topu kontrol yok bugün maçta ne kadar kaçırdı beni ama şu da var WW gibisi gelmez kardeşşşşşşşşşşşşşşşş
extraloob demiş ki:takımın en iyisi auntum gerisinden tabiri caiz ise cacık olmaz şaka değil tüm TiBET'li oyunculara sorun yanıtlasınlar hiçbiri oynamasını bilmiyorlar gördük bugünde sahada hele redefine gariban yahu o bir de DMC oynuyor çakma WW ahahahaa pas yok pres yok topu kontrol yok bugün maçta ne kadar kaçırdı beni ama şu da var WW gibisi gelmez kardeşşşşşşşşşşşşşşşş
Redefine demiş ki:Seni tutmak için çabalayan kim ? Kaçırdım o yüzden bir sürü gol attın.extraloob demiş ki:takımın en iyisi auntum gerisinden tabiri caiz ise cacık olmaz şaka değil tüm TiBET'li oyunculara sorun yanıtlasınlar hiçbiri oynamasını bilmiyorlar gördük bugünde sahada hele redefine gariban yahu o bir de DMC oynuyor çakma WW ahahahaa pas yok pres yok topu kontrol yok bugün maçta ne kadar kaçırdı beni ama şu da var WW gibisi gelmez kardeşşşşşşşşşşşşşşşş
Bro sen kalbimizdesin. Beni biliyorsun fikri ilk sana söylemiştim.NightStalker demiş ki:Off 2 gün online olmamanın sonuçları asıl ben olacaktım takımda ama neyse geç kalmışız. Lakin biri çıkar yada adam gerekirse eski takımımın yanındayım, katılabilirim^^
şimdilik yedeğe alabilirim sonra geçersinNightStalker demiş ki:Off 2 gün online olmamanın sonuçları asıl ben olacaktım takımda ama neyse geç kalmışız. Lakin biri çıkar yada adam gerekirse eski takımımın yanındayım, katılabilirim^^
/ GüncelAutumn demiş ki:Logo:
Oyuncular:
-Adith
-Redefine
-Mirage
-Metamorph
-Autumn[K]
-Dark Zone[Yedek]
-NightStalker[Yedek]
Diziliş:
Bugüne Kadar aldığımız sonuçlar:
FC TiBET:2-1:Real Beer CF