Maynard__

Bilgiliyim
Kayıt
31 Aralık 2010
Mesajlar
2.493
Beğeniler
4
Şehir
Point BLank ~ Türkiye

Mukaddes'in Salih'le yaptığı konuşmaya tanık olan Fatmagül, içinde biriktirdiği öfkeyi daha fazla tutamayacak. Mukaddes'le yüzleşmek için doğru zamanı bekleyen Fatmagül, sonunda onun karşısına çıkacak. Ama gerçekler ortaya döküldüğünde Rahmi de konuşmaya tanık olacak. Kerim'le Fatmagül büyük yıkım yaşayan Rahmi'yi nasıl teselli edeceğini bilemeyecek. Bütün yaraları ilk kez açığa çıkan ve savunmasız kalan Mukaddes'in vereceği kararla artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

SALİH YÜZ ÇEVİRDİ

Ebe Nine ve Mukaddes arasındaki fikir ayrılıkları son noktasına ulaştı. Mukaddes mutluluğu geçmişinde aramaya başlarken Ebe Nine de Rahmi'ye haksızlık yapmaması için onu uyardı. Ebe Nine'yi dinlemeyen Mukaddes, Salih'i arayıp çocuğuna ve kendisine sahip çıkmasını istedi.


MUKADDES EVDEN GİTTİ


Evliliğinde istediği mutluluğu yakalayamadığını düşünen Mukaddes, evden uzaklaşarak Fatmagül'ü ve onun evliliğiyle ilgili tüm sorunları hayatından tamamen çıkartmak istiyor. Evde Ebe Nine'nin kendini sevdirip hakimiyet kurması ve Mukaddes'in yanlışlarını sürekli yüzüne vurması da Mukaddes'i evden uzaklaştıran diğer nedenler olarak görülüyor. En büyük darbeyi ise Rahmi alıyor. Fakat en büyük zorluk Murat için görünüyor. Olayların ardından o evde daha fazla durmak istemeyen Mukaddes, çareyi kaçmakta buldu. Acaba Mukaddes nereye kaçtı? Salih'e gitmiş olabilir mi? Salih, Mukaddes'i görünce ona kucak açabilir mi?



Olay anı Fotoraflar içintıklayın

Kod:
Çok yazık oldu bence izledim 25. Bölümü adam saten saf ama yapacak bişi yok evlenmeden önce yatmışlar adamı öyle görünce çok üzüldüüm =(
 
Yukarı Alt