Ben Arkadaşa Oyunda Cağıradı Anlattım Derdimi ve Konuştuk Sakin Bir Görüşme Oldu SS Aldıysan Onu da Koy Buzz Hepsinden Koyuyorsun Da .. Ben Char Mhar Soymadım Yahu ..
Oyunu Oynamadıgım İçin Elimde Kanıtta Yok Ortada Sap Gibi Ben Kalıyorum Ama Ben Soymadım Yapmam, Yapamam ..
Daha ID PW Sini Bilmediğim Bir Char Soyulmuş Durumundayım Ama Gerçekten Ben Yapmadım Sadece Yeminlerle Yetiniyorum Ama Soyan vs vs Şeyler Yapan Kişi Ben Değilim ..
Kardeşimin Anlattıgı Olayı Anlatıyorum ;
Charın ID PW Aldıgı Akşam Buzz oyundan Çıkmış Ona Kas Diyip, Oda Girmiş Charı Az Buçuk Kasmış, Yarkana vs Gitmiş Sonra Biraz Daha Takılmış PLvL Falan Yapmış Hatta Guilddeki Arkadaşları Bedava Kasmış ..
Sonra Saat Geç Olmuş Babam Kardeşimi Biraz Azarlamış ve Pc Yi Kapattırmış, Bende Kardeşimde İşe Gidiyoruz, Kardeşim Akşam 6-7 Gibi Chara Tekrar Girmiş ve Char Soyuk Herşey Mahvolmuş Vaziyette ..
O Da Sanmış Bütün Herşeyi Buzz Aldı Heralde Charı Soyulma Korkusu Yüzünden Yada Başka Bir Char Kasmaya Başlayacak Hesabı Pek Üstüne Gitmemiş, Guildden 1-2 kişi Para Vermiş Üstüne Eski Kastıgı Chardan Biraz Para Verip NPC İtemleri Almış (Silah 8-dg, Kıyafetler 7-dg) Caveye Gitmiş, O Daha İlk Odadaki Mobs Larda Bile Char Yatıyormuş Bir Süre Kasmayı Denemiş Olmayınca Tekrar İtemleri vs Satmış Parayı Almış Eski Charına ve Oyundan Çıkmış.
Olay Bundan İbaret, Elimde Kanıtım Yok Fakat Ben Soymadım Benim Privateyle İşim Olmaz, Geçen Yaz Bıraktım Ben V.I.P Oynarken Private Serverları..
Gerçekten Çok Zamansız Bir Soyulma Oldu bu Char Ama Benim soymadıgım Kesin İnanmıyorsanız DesertDragon 'un Herşeyinin Resmini Buraya Koyabilirim Veya Güvenebileceğim Biri Varsa Veriyim ID PW Girsin Ne Var Ne Yok Baksın, Eğer Onunla Alakalı Bir Tane İtem vs Çıkarsa Ne İstiyorsa Yapacağım Daha Ne Diyebilirim Ki ...