Biri Ağlıyarak Başlar Hayata Rahmetlen,Biri Veda E
burda gözüken eğer buzzzz şifreyi gerçekten DesertDrogona werdiyse RaFFine'nin charı soydugu
Ama burda herkes doğru söylüyor olabilir. Raffine artık isro oynuyormuş. Private'deki charını kardeşi oynuyormuş büyük ihtimalle charı raffinenin kardeşi soydu.Abisine korkusundan söylüyemiyor :D

XxAcuNxX demiş ki:
burda gözüken eğer buzzzz şifreyi gerçekten DesertDrogona werdiyse RaFFine'nin charı soydugu
Ama burda herkes doğru söylüyor olabilir. Raffine artık isro oynuyormuş. Private'deki charını kardeşi oynuyormuş büyük ihtimalle charı raffinenin kardeşi soydu.Abisine korkusundan söylüyemiyor :D
Beni ilgilendirmez paralarımı ve itemlerimi istiyorum. :coffee: Herşey ortada

Buzzzz demiş ki:
XxAcuNxX demiş ki:
Beni ilgilendirmez paralarımı ve itemlerimi istiyorum. :coffee: Herşey ortada
+ guildden atılan arkadaşlar içinde özür istiyorum.

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Beni De İlgilendirmez Senin Charının Şifresini Bilmezken Seni Mi Karşılayacağım ? Çoluk Çocuk Muhabbetine Döndü Derdin Kiminleyse Git Onu Bul Onunla Hallet Beni Karıştırma ..

RaFFiNe demiş ki:
Beni De İlgilendirmez Senin Charının Şifresini Bilmezken Seni Mi Karşılayacağım ? Çoluk Çocuk Muhabbetine Döndü Derdin Kiminleyse Git Onu Bul Onunla Hallet Beni Karıştırma ..
....

Buzzzz demiş ki:
RaFFiNe demiş ki:
Yöneticilerrrrr size sesleniyorum herkese ceza var bu adama yok mu ?
Bro sakin ol belki o değilde bir başka kişi hackleniştir.Belki keylogger falan vardır bilgisayarında.Birde bu ihtimalleri düşünmek lazım bence...

EmmaW

rafiyi tanırım vipte oynamışlığım var çok güvenilir bir insandır çok değerlerli itemlerini göz kırpmadan verir istesek...
ayrıca buzzz charın nasıl soyuldu takas sırasındamı? keylogger dan flnmı?
edit]ortaklıkdanmış
ayrıca bende gördüm oyundaki RaFFiNe sertaç değil başka birisi

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Ben Arkadaşa Oyunda Cağıradı Anlattım Derdimi ve Konuştuk Sakin Bir Görüşme Oldu SS Aldıysan Onu da Koy Buzz Hepsinden Koyuyorsun Da .. Ben Char Mhar Soymadım Yahu ..

Oyunu Oynamadıgım İçin Elimde Kanıtta Yok Ortada Sap Gibi Ben Kalıyorum Ama Ben Soymadım Yapmam, Yapamam ..

Daha ID PW Sini Bilmediğim Bir Char Soyulmuş Durumundayım Ama Gerçekten Ben Yapmadım Sadece Yeminlerle Yetiniyorum Ama Soyan vs vs Şeyler Yapan Kişi Ben Değilim ..

Kardeşimin Anlattıgı Olayı Anlatıyorum ;

Charın ID PW Aldıgı Akşam Buzz oyundan Çıkmış Ona Kas Diyip, Oda Girmiş Charı Az Buçuk Kasmış, Yarkana vs Gitmiş Sonra Biraz Daha Takılmış PLvL Falan Yapmış Hatta Guilddeki Arkadaşları Bedava Kasmış ..

Sonra Saat Geç Olmuş Babam Kardeşimi Biraz Azarlamış ve Pc Yi Kapattırmış, Bende Kardeşimde İşe Gidiyoruz, Kardeşim Akşam 6-7 Gibi Chara Tekrar Girmiş ve Char Soyuk Herşey Mahvolmuş Vaziyette ..

O Da Sanmış Bütün Herşeyi Buzz Aldı Heralde Charı Soyulma Korkusu Yüzünden Yada Başka Bir Char Kasmaya Başlayacak Hesabı Pek Üstüne Gitmemiş, Guildden 1-2 kişi Para Vermiş Üstüne Eski Kastıgı Chardan Biraz Para Verip NPC İtemleri Almış (Silah 8-dg, Kıyafetler 7-dg) Caveye Gitmiş, O Daha İlk Odadaki Mobs Larda Bile Char Yatıyormuş Bir Süre Kasmayı Denemiş Olmayınca Tekrar İtemleri vs Satmış Parayı Almış Eski Charına ve Oyundan Çıkmış.

Olay Bundan İbaret, Elimde Kanıtım Yok Fakat Ben Soymadım Benim Privateyle İşim Olmaz, Geçen Yaz Bıraktım Ben V.I.P Oynarken Private Serverları..

Gerçekten Çok Zamansız Bir Soyulma Oldu bu Char Ama Benim soymadıgım Kesin İnanmıyorsanız DesertDragon 'un Herşeyinin Resmini Buraya Koyabilirim Veya Güvenebileceğim Biri Varsa Veriyim ID PW Girsin Ne Var Ne Yok Baksın, Eğer Onunla Alakalı Bir Tane İtem vs Çıkarsa Ne İstiyorsa Yapacağım Daha Ne Diyebilirim Ki ...

NiGHTMaRe

Aileden
oyundaki raffineden bahsediyorsan o topici gördü galiba o charı delete edip yeni char açtı.sertaç abiyi bende tanıyorum öyle birşey yapmaz.oyundaki sertaç abi değil

RaFFiNe demiş ki:
Kardeşimin Anlattıgı Olayı Anlatıyorum ;

Charın ID PW Aldıgı Akşam Buzz oyundan Çıkmış Ona Kas Diyip, Oda Girmiş Charı Az Buçuk Kasmış, Yarkana vs Gitmiş Sonra Biraz Daha Takılmış PLvL Falan Yapmış Hatta Guilddeki Arkadaşları Bedava Kasmış ..

Sonra Saat Geç Olmuş Babam Kardeşimi Biraz Azarlamış ve Pc Yi Kapattırmış, Bende Kardeşimde İşe Gidiyoruz, Kardeşim Akşam 6-7 Gibi Chara Tekrar Girmiş ve Char Soyuk Herşey Mahvolmuş Vaziyette ..

O Da Sanmış Bütün Herşeyi Buzz Aldı Heralde Charı Soyulma Korkusu Yüzünden Yada Başka Bir Char Kasmaya Başlayacak Hesabı Pek Üstüne Gitmemiş, Guildden 1-2 kişi Para Vermiş Üstüne Eski Kastıgı Chardan Biraz Para Verip NPC İtemleri Almış (Silah 8-dg, Kıyafetler 7-dg) Caveye Gitmiş, O Daha İlk Odadaki Mobs Larda Bile Char Yatıyormuş Bir Süre Kasmayı Denemiş Olmayınca Tekrar İtemleri vs Satmış Parayı Almış Eski Charına ve Oyundan Çıkmış.
Hepsi doğru buzz soyulmustu sonra chara girdi npc set aldı cavede kasıyordu hatta benle aynı odada kasıyordu sonra ben yattım baska yerde kasmaya gittim ertesi gün yani bugün buzzun asıl sahibi girdi bana pm attı raffinenin tam nickini söyle dedi söyledim adama biraz sert cıkmıs adamda bana söyledi ben exldaki raffine değilim diye bende bunu buzza söyledim benide tersledi ben tarafsız doğruları söyledim söyleyebileceklerimde bu kadar :think:

RaFFiNe demiş ki:
oLm Ben Private Oynamam Kardeşim Oynar, Ben Para Kazandırmayan Şeylerle Uğraşmam Private Kasayım .. Al Sana Bende SS Koyayım Madem Kanıtın Var !
Bir moderator olarak cok guzel konusuyorsun senı tebrık edıyorum :wink1:

yuh artik be çalan çalmadim dio sonra kardeşin başka üyelik alamiyomu senin üyeligin ile cvp verio cok saçmalık bence

sen şu +5 glavie i olan üstünde 20+ m olan kişimisin

seni o soymadı buna emin ol :P

Server
Assos
Takımı
Besiktas
CuNDeRs demiş ki:
yuh artik be çalan çalmadim dio sonra kardeşin başka üyelik alamiyomu senin üyeligin ile cvp verio cok saçmalık bence
Biraz Kafanı Çalıştırsan Ne Yazdıgımı Tekrar Okuyup Anlamaya Çalışırsın :think:

her privatede bir olay böyle bir konu var oyundan çözün hemde zannetmiorm raffineyi fazla iyi tanımasamda forumdan gördüğüm kadarı ile yapmazz

Yukarı Alt