yorumları alalım
3 mesajın var ve yaptığın yorum pertStacyKiebler demiş ki:Pert.
MetoverMetcreon demiş ki:Biraz daha çalışman gerek.
ps:metover.
3 mesajımın olması senden daha öncede olup olmadığımı göstermez.Quewrax demiş ki:3 mesajın var ve yaptığın yorum pertStacyKiebler demiş ki:Pert.![]()
olabilir hoşgörüyle karşılıyorum![]()
Ps : bir tanede senden bekliyorum![]()
Moruk mu?Quewrax demiş ki:@StacyKiebler
tamam moruk sakin ol, kanıtladın kendini fazlasıyla![]()
Quewrax demiş ki:@StacyKiebler

tamam bütün yorumlarım eleştirilcekMetcreon demiş ki:Moruk mu?Quewrax demiş ki:@StacyKiebler
![]()
Herhalde burada takılanlar ayırt edemiyor onun ne olduğunu.MaviBaslikliGiz demiş ki:Analamadığım noktada neden imzada site admin yazıyor![]()
bro öncesini sonrasını bilmiyorum.bilmediğim içinde şu ana kadar ağzımı açıp birşey söylemedimStacyKiebler demiş ki:Herhalde burada takılanlar ayırt edemiyor onun ne olduğunu.MaviBaslikliGiz demiş ki:Analamadığım noktada neden imzada site admin yazıyor![]()
![]()
hmmokby.Quewrax demiş ki:bro öncesini sonrasını bilmiyorum.bilmediğim içinde şu ana kadar ağzımı açıp birşey söylemedimStacyKiebler demiş ki:Herhalde burada takılanlar ayırt edemiyor onun ne olduğunu.MaviBaslikliGiz demiş ki:Analamadığım noktada neden imzada site admin yazıyor![]()
![]()
![]()
bak ne zamandan beri Extraloob forumunda takılıyorum.kim ne yaşamış bilmem ben herzaman sitedeyim aktifim![]()