Takımı
Besiktas
[tag]sweetCHIEF[/tag]
İzlede biraz spear çar kulanmayı öğren :D
ps:Video iyi hazırlanmışta müzik seçimleri daha iyi olabilirdi gibi en azından 1.video için :popcorn:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
[tag]sweetCHIEF[/tag]
İzlede biraz spear çar kulanmayı öğren :D
ps:Video iyi hazırlanmışta müzik seçimleri daha iyi olabilirdi gibi en azından 1.video için :popcorn:
bunu harbiden diyorsan iliskimi keserim seninle. 2 skill kullaniyor cogunda ben karsi takimda olsam rahatlikla keserim sahsen. ve hybrid spear olan biriyle int(ben) birini kiyaslama zaten. spearda saglam oynarim laf ettirmem :D

videolar tamamen eğlence amaçlı yapılmıştır, ilk videoda roguelerin failleri var,faillerin nedeni ise full int oldugumu sanıp atağa devam etmeleri :)
Buildi 3-1 ile 4-1 arası sanırım , server 100 cap instant baslangıc server itemler moon+5 full blue %80 statlar ile npcde.full int bi karakterde 21k civarı oluyor sanırım hp bende 26k var.
yorumlar için teşekkür ederim,youtube kanalımda bir çok build ile pvp video mevcuttur ;
youtube.com/turkgladioproduction linkinden takip edebilirsiniz,
iyi forumlar.

ayrıca 2.videoda pvp yaptıgım oyuncu str glavie elindeki silah +14 bendeki item + set baslangıc seti +7(+2 adv) full int bi char ile o dmgyi tanklıyabilirmisin? full int oldugun icin adam garment giydiği gibi dmg bir hayli düşücek + yandan warrior warlock debuffluyor :)) glavieyi kestikten sonra warriora dönüyorum.debufflu sekilde 2 kritik atıyor daredevil ile warrior(80) full int bi char bu kadar dmgyi tanklıyabilirmi?
SweetChief eşit itemlerle pvp yapmak isterim modum :) eu / chn her builde açığım :))

Takımı
Besiktas
Bu mesaj turkgladioproduction rumuzlu uyeden alinti yapildi
turkgladioproduction demiş ki:
ayrıca 2.videoda pvp yaptıgım oyuncu str glavie elindeki silah +14 bendeki item + set baslangıc seti +7(+2 adv) full int bi char ile o dmgyi tanklıyabilirmisin? full int oldugun icin adam garment giydiği gibi dmg bir hayli düşücek + yandan warrior warlock debuffluyor :)) glavieyi kestikten sonra warriora dönüyorum.debufflu sekilde 2 kritik atıyor daredevil ile warrior(80) full int bi char bu kadar dmgyi tanklıyabilirmi?
SweetChief eşit itemlerle pvp yapmak isterim modum :) eu / chn her builde açığım :))
link var mi geleyim yapalim? :)

Yukarı Alt