TurKKillS

Buralıyım
Kayıt
14 Mart 2007
Mesajlar
4.641
Beğeniler
19
Şehir
geriden...
Takımı
Galatasaray
Yıldız oyuncu Quaresma Ankara'da öfkeli taraftarın hışmından zor kurtuldu.



Sahaya atlayıp, soyunma odasına giden tünele giren ve tecrübeli oyuncuya yönelen 10-15 kişilik grubun niyetini farkeden Beşiktaş Menajeri Tuncay Yanık, büyük bir skandalı önledi.

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, Ankara’da öfkeli taraftarların hışmından kendini zor kurtardı.Tarihe geçen 4-2’lik Gençlerbirliği maçında kendilerine küfür eden Portekizli oyuncuya saldırmak isteyen bir grup Beşiktaş taraftarı, 19 Mayıs Stadı’nın çıkış tünelinde olay çıkardı. Aslında fitil bir anlamda geçen hafta Fi Yapı İnönü Stadı’nda oynanan Sivasspor maçında ateşlenmişti. O gün de ayağına aldığı bütün topları ezen, beklenen performansın çok altında mücadele eden Quaresma, kendisine tepki gösteren bir taraftarla diyaloğa girip, “Formamı vereyim, gel sen oyna” diye hareket yapmış ve futboluyla değil, bu davranışıyla manşetlere çıkmıştı. Pazar akşamı Ankara deplasmanındaki Gençlerbirliği maçında da aynı şeyler yaşandı.


ALDIĞIN PARANIN HAKKINI VER

HEZİMETLE biten maçın 25. dakikasında, bir çok rakip kontratağı izleyen ve müdahale etmeyen Quaresma, tribündeki Beşiktaşlıların, “Koşsana. Ayağını uzatsana. Aldığın paranın hakkını ver” sözlerine el hareketiyle karşılık verdi. Bu durum taraftarı daha da öfkelendirdi. Carvalhal, Portekizli yıldızın konsantrasyonunun kaybolduğunu gördü ve hemen hamlesini yaptı. Quaresma’yı sol kanattan, sağa çeken Carvalhal’ın taktiği de işe yaramadı. Devre arasında soyunma odasında hocası tarafından uyarılan Quaresma, ikinci yarıda tribünlerle diyaloğunu daha da ilerletti. Bardağı taşıran damla ise Portekizli oyuncunun taraftarlara küfür edip, el, kol hareketi yapması oldu. Hakem Özgür Yankaya’nın bitiş düdüğüyle birlikte Beşiktaşlı oyuncular tedirgin bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Ağızları bıçak açmıyordu. Quaresma ise oldukça sinirliydi.

STAT DIŞINDA SERBEST BIAKILDILAR

İki takım oyuncuları soyunma odasına gitmek için tünele girdiklerinde bir anda bağrışmalar ve itiş kakışlar oldu. Beşiktaşlı 10-15 kişilik bir taraftar grubu sahaya atlamış ve tünelin içine kadar girmişti. Hedefleri ise kendilerine el hareketi yapıp, küfür ettiklerini söyledikleri Quaresma’ydı. Ve Portekizli stara saldırmak için orada bulunuyorlardı. Olayı hemen fark ederek güvenlik güçlerini uyaran Beşiktaş Menajeri Tuncay Yanık oldu. Öfkeli taraftar grubunun soyunma odasına yönelmesi engellendi. Yaka, paça tünelden dışarı çıkarılan Beşiktaşlı taraftarlar, Quaresma’nın takımı sabote ettiğini, koşmadığını söylüyorlardı. Onları en çok kızdıran ise Portekizli’nin yaptığı el hareketi olmuştu. Soyunma odasına gidip, Quaresma’yı dövmeyi göze alan bu saldırgan taraftar grubu ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınmadı. Hepsi, stadın dışına çıkarıldıktan sonra serbest bırakıldı.
 
Kayıt
28 Kasım 2010
Mesajlar
1.308
Beğeniler
0
alıntı yaparken bi gözden geçir paşam yazım hataları çok bu haberde :S
 

TurKKillS

Buralıyım
Kayıt
14 Mart 2007
Mesajlar
4.641
Beğeniler
19
Şehir
geriden...
Takımı
Galatasaray
Kivi demiş ki:
alıntı yaparken bi gözden geçir paşam yazım hataları çok bu haberde :S
yazım hataları benden veyahut haberini aldığım haber portalından değil sitemizde bazı yasaklı kelimere karşı ''extraloob'' karşılığı çıkıyor normal olarak bu da haberlere veya yapılan paylaşımlara yansıyor. :thumbsup:
 
Yukarı Alt