Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
843
Beğeniler
0
Şehir
Anywhere :)
Satış listesine konuldu, 'Artık bu takımda olamaz' dendi. Ancak işler değişti. Samet Aybaba, “Onu kapıda bırakacak değiliz” sözleriyle Quaresma'ya yeşil ışık yaktı.




Daha gelmeden tribünde ismi yankılanmış, Beşiktaşlılar’ı heyecanlandırmıştı Ricardo Quaresma... 2010-2011 sezonunun başında Siyah-Beyazlı formayı giydikten sonra da bir gün bile gündemden düşmedi. Oynadığı futbol kadar, davranışlarıyla da manşetleri süsleyen Portekizli futbolcu, bu sene başında gözden düştü. Kulübün ekonomik şartları nedeniyle Başkan Fikret Orman ve yönetim, Quaresma’nın ücretinde indirim yapmaması halinde satış listesine konulacağını açıkladı. Teknik direktör Samet Aybaba da bu duruma karşı çıkmadı. Ancak yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte Beşiktaş’ta durumlar da değişti. Başkan Fikret Orman’ın, “Quaresma bizim sözleşmeli futbolcumuz” açıklamasının ardından, Samet Aybaba da ilginç bir çıkışta bulundu. Aybaba, “Quaresma’yı kapıda bırakacak değiliz. O da bizim oyuncumuz” ifadesini kullandı.

Toplantı yapılacak
Yönetim, geçtiğimiz günlerde babalık sevincini yaşayan Q7’yle bir kez daha görüşecek ve durumu masaya yatıracak. Portekizli ücretinde bir miktar indirim yaparsa, idareciler de önerdikleri 2 milyon Euro’luk ücreti yükseltmeye hazır.

Alican Esenci
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
843
Beğeniler
0
Şehir
Anywhere :)
tabi aldıgı fiyat ile verdigi performans bir degil ama rakiplerimizin yaptıgı transferler karşısında elimizdeki mücevheri işlemeyide bilmemiz gerekiyor kanaatindeyim.
 
Kayıt
23 Ocak 2010
Mesajlar
1.037
Beğeniler
1
Şehir
Gönüllerde...
zamanında fb ile bunun için kapıştı beşiktaş.
ve alınca q7'yi herkez 'eee noldu fener her zaman paranın borusu ötmüyor zaa xdd' tarzı şeyler söyledi.
geçen bir arkadaşla muhabbet ediyoduk konu buraya geldi aynen şöyle dedi ;
keşke zamanında bıraksaymışız fenerbahçenin başına bela olsaymış k... ço... dedi.
bihayli güldüm :D
 
Yukarı Alt