Arkadaşlar sp farm yapıyorum şuan onglarda ama hala build imi tam karara bağlayamadım bununla ilgili 2 tane soru sorucam 1.si 100 heuksal la 100 cold zaten kesince vericemde geri kalan 100 ü fire mı yoksa light mı versem diye düşündüm fire a yeni nuke geliyo baya güzel olucak light tada magic power arttırma olayı var ayriyetten hızlı koşma ve zıplama kara veremedim yardımcı olursanız çok sevinicem.

2. si ise cold un nukesini açmama gerek olup olmadığı bana göre gerek yok ama .

Edit: Arkadaşlar bişey daha Light açarsam Lion Shout serisini açmam gereklimi.

bence cold 100 light 100 fire 100 en iyi aslında hala ateş insanlar birbirlerinden gördüklerini yapıyolar 1 yıl a kdr herkez fire light di sonra bi baktım herkez cold light en iyi ateş cakıyor ve unique kesmek icinde en iyi ateş elini ateş parlat cold snow kullan light ninde hızlı koşmasını spr olur bak gör

NiGHTMaRe

Aileden
star287 demiş ki:
bence cold 100 light 100 fire 100 en iyi aslında hala ateş insanlar birbirlerinden gördüklerini yapıyolar 1 yıl a kdr herkez fire light di sonra bi baktım herkez cold light en iyi ateş cakıyor ve unique kesmek icinde en iyi ateş elini ateş parlat cold snow kullan light ninde hızlı koşmasını spr olur bak gör
fire ı imbue olarak kullanıp light cold vurmak bana biras mantıksızca geldi
light cold kullancaksan kesin light ı imbue olarak kullanmalısın

star287 demiş ki:
Weapon sız bi build bana göre bi build değildir.

aslında bende light düşünüyodum çünkü hızda önemli bi yerde hem zaten bakıyorum skill lere fln light biraz az ama onuda mag attack veren buff tan kazanıyo zaten

Beijo

Bilgiliyim
Maserati demiş ki:
100 cold 100 fire 100 heuksal der geçerim :wink1:
bu build bana da çok mantıklı geliyor fire nukelerini sevmem de beni fire 100 yapmaya itiyor ama light'siz bi nukerin ne kadar iyi olacağıda tartışılır parry ratio ve hızlı koşma yok ayrıca light'in verdiği mag buff küçümsenecek bi rakam değil... :confused1:

Arkadaşlar bişey daha Light açarsam Lion Shout serisini açmam gereklimi.

odesca demiş ki:
star287 demiş ki:

aslında bende light düşünüyodum çünkü hızda önemli bi yerde hem zaten bakıyorum skill lere fln light biraz az ama onuda mag attack veren buff tan kazanıyo zaten
arkadaşım sen zaten NUKERsin.Sana heuksal yakışmaz.Hybird da olmadığına göre nukelerle vuracan.Heuksalın sana kazandıracağı tek avantaj mag. defans bir de 3-4 K arası canını artıracak.Ama heuksal ve coldu açarsan sağlam damage ler çakamazsın.Bowman aç daha iyidir ondan.Bence sen ya cold dan ya da heuksaldan vazgeç
Ben cold-light-fire öneririm.Heuksalla vurduğunda tek atamazsın hem de canavarın dibine giripte vurmana lüzüm yok.Sana sağlıyacağı defans şekli mag defans olacağından lüzumu yok.Fire açarsan ondada mag defans var nede olsa.Ama coldu açarsan phc defansın yanı sıra snow shieldle birlikte %60 defansın olacak(öyle tahmin ediyom).hemde buz nukeleriyle rakibini yavaşlatacan veya donuracan.

langer01 demiş ki:
odesca demiş ki:
star287 demiş ki:

arkadaşım sen zaten NUKERsin.Sana heuksal yakışmaz.Hybird da olmadığına göre nukelerle vuracan.Heuksalın sana kazandıracağı tek avantaj mag. defans bir de 3-4 K arası canını artıracak.Ama heuksal ve coldu açarsan sağlam damage ler çakamazsın.Bowman aç daha iyidir ondan.Bence sen ya cold dan ya da heuksaldan vazgeç
Ben cold-light-fire öneririm.Heuksalla vurduğunda tek atamazsın hem de canavarın dibine giripte vurmana lüzüm yok.Sana sağlıyacağı defans şekli mag defans olacağından lüzumu yok.Fire açarsan ondada mag defans var nede olsa.Ama coldu açarsan phc defansın yanı sıra snow shieldle birlikte %60 defansın olacak(öyle tahmin ediyom).hemde buz nukeleriyle rakibini yavaşlatacan veya donuracan.
heuksalla attack yapılmadığından eminmisin :lol: :lol: ben belirledim kafamda 100light 100cold 100 heuksal

arkadaşlar yapılandırmanız şu olmalı
heuksal-cold-force
vuracağınız damageleri aklıma bile getiremiyorum :D
bırakın artık tek düze charları

Dostum force nuker olur mu nuker coldsuz ve lightsiz bişi yapamaz zaten elindeki silahında masterysi yüksek olmalı force bir nukere hiç yakışmaz...

Pure Int yapacaksan heluksall tavsiye etmem. Sword kalkan yapman daha mantıklı bence. Fire 100 Bicheon 100 Cold 60 Lightning 40 Pro veya Garment Set derim. Staff kadar vurursun sağlam bir sword ile. Heluksall açarsan gelen gideni içeri alırsın kolay yatarsın. Mastery lvl sıkıntısı olmasa Spear nuker iyi fakat mastery lvl sağlam bir spear nuker chara izin vermiyor. Tavsiyem Sword Kalkan Nuker.

fire kapatıp lighting açıyorlar veya lighting kapatıp fire açıyorlar
kiside oluyor
ikisinide kapatabilirsin o zman
cold yeter sana
forcedeki debuff larla lighting ve fire nin 2 katı damage vurrusun
heuksal-cold-force

4 yıllık sro tecrübem ve 90 FF 1:8 hibrid spear ile oynayan oyuncu olarak tavsiyem ;

Fire 100, Heuksal 100 , cold 100

charını kullanmayı iyi bilirsen çok güzel bir yapılandırma olur . 8)

ben fire -cold -light 90 kullanıyorum elimde +7 spear var arada zorlu kişiler için +7 shield ve sword kullanıyorum.Gliave chara 18k vuruyorum light ta bulunan lion shotlardan vurdunmu ölebiliriyor

ben sana tek sey söyliyeyim heluksal acarsan pişman olursun
defasn olayı hiç yok snow bitti işin bitti demektir snow lu bile kesebilirler
eger ben bu cara sun item alırım diyosan ac heluksalı ama heluksal nuker char bende vardı pişman oldum en güzel yapılandırma
100 Bicheon 100 cold 100 elektirk
snow bitse bile yatırların olcak + zehir atıcan defansın son derece cok yüksek olcak kesmicegi charda kalmaz

Yukarı Alt