Night Blue demiş ki:ARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum![]()
alırım anahtarını mike ^^ valla 6s maçı tutarsa banko 1.lik![]()
Gs - Bjk maçını kim tutturursa açık ara gider önde

Night Blue demiş ki:ARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum![]()
Şu an kafama göre sıralıyorum sezon sonu aynı puanda olanlar için kapalı tahmin yöntemini uygulayacağımSegacolhs demiş ki:Sezon sonunda da varsayalım 3 kişi aynı puanda o zman nasıl 1. seçilecek ?
Tamamdır.hmzsnmz demiş ki:Şu an kafama göre sıralıyorum sezon sonu aynı puanda olanlar için kapalı tahmin yöntemini uygulayacağımSegacolhs demiş ki:Sezon sonunda da varsayalım 3 kişi aynı puanda o zman nasıl 1. seçilecek ?
+1 bonus maç süper oldu yazın bana 20 puan ^^Segacolhs demiş ki:Night Blue demiş ki:ARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum![]()
Gs - Bjk maçını kim tutturursa açık ara gider önde![]()
![]()
![]()
![]()
Bonus Maçtan Puan Alanlar :
Fre3sTyLe - 20
SoullessLife - 20
Metamorph - 20
gokhan50 - 20
last_knight - 20
DoomsDay - 20
Rap_StyLe - 20
Yaa işte böyle ^^ KolaydıARKO demiş ki:hamza varya tek maçla yaktın hepimizi ya şimdi karayiple ilk 5 te kalabilirsek ne mutlu bize20 puan fark açtın metamorph'la zaten ona yetişmek artık imkansız en sonunda başka yollardan kaydırmaya başlayacağım önüme geçenlerin ayağını
![]()
Ps: şaka bir yana bunu telafi etmen lazım bro bol puanlı bunun gibi 4-5 maç daha eklemek lazım![]()
demek ahahahARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum![]()
ahahah bu işin heyecanı burada , geriden gelmek güzeldir candırTwiLighT demiş ki:allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın hamza. 30 puan fark yedim![]()
Azla yetinmeyi bilmezsen onu da bulamazsınMetamorph demiş ki:Ahh ahh bide maç 2-0 bitseydi 30 puan indirecektim ama neyse bu 20 puanda yeterli benim için..![]()
İnsan hemşerisine böyle mi davranır ayıp hamza ayıp biz senle bi iftar daha yapalım orda görüşürüz ayrıntıları anlarsın yahmzsnmz demiş ki:Azla yetinmeyi bilmezsen onu da bulamazsınMetamorph demiş ki:Ahh ahh bide maç 2-0 bitseydi 30 puan indirecektim ama neyse bu 20 puanda yeterli benim için..![]()
![]()
![]()
Ps : Bundan sonra adım atarken 2 kere düşün ensendeyim![]()
Ahahah rüşvet kokusu alıyorum ^^ diğer yarışmacılara duyurulurMetamorph demiş ki:İnsan hemşerisine böyle mi davranır ayıp hamza ayıp biz senle bi iftar daha yapalım orda görüşürüz ayrıntıları anlarsın ya![]()
![]()
Crown demiş ki:İsmi olmayanlar belirtsinKod:"Bursaspor - Fenerbahçe" maçından puan alanlar extraloob ImmorTaLGoD Crown SoullessLife Mirage Metamorph Gapotec Night Blue RaFFiNe ARKO last_knight Segacolhs DoomsDay Rap_StyLe TwiLighT
![]()
hmzsnmz demiş ki:![]()
Crown : 45
ImmorTaLGoD : 45
Mirage : 43
RaFFiNe : 40
DeePSouL : 39
unforgotten : 37
SoftwaR3 : 37
Avenger : 35
CapsLock : 34
BlooDrunk : 33