ARKADASIMM BI BAKARMISIN BANA YARDIM ET YAWW Sad Sad
BI TURLU YAPAMADIM BI IMZAA NASIL YAPIIYOO GIBISINDEN BI BILgı falan verırmısınnnn!
meselaa o resımlerı nasıl koyuyosunuzz yazının ustunee???

Bariii suu nresımlerı nasıll koyuyosunuzz onu soyleyın anıı
haklısınn krdesım cıldıracamm yawfff Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad

lutfenn su resımlerı nasıll koyuyosunuz bı bılgı verınn kısacıkk yanı yazının yanındakı resımlerı nasılkoyuyosunuzz plsss
bende ımza yapmak ıstıommm!!!!!1111 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

KaRa_pRiNCe demiş ki:
Bi Yardım edın beahh ugrasııomm ugrasıomm olmuyooo
nasıl resımm koyuyozzzzz??????????????

Kardeş bunun adı ps o nedenle nasıl konduğunu sölemek biraz uzun olur çünki hem basit hem zor diyeyim sana.Biraz dersleri araştır eminim kendini geliştireceğinden.Bana beni hatırlattın.Eminim araştırdıkça öğreneceksin

ya ben sade su resımı nasıl koyuyonuz dıye sorcak tım ama neysee saolun yıne dee
tek sorun su resımlerı koyamıomm bılmıomm yanıı Sad Sad

Bende VIP olmak istiyorum isterseniz yaptıklarımı göstere bilirim site içindede mevcut zaten Teşekkürler. :lolmuch:

Neden V.İ.P olmayalım ki Bizde İste bir Extraloob resmi Benden

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
vallahı tebrıkler popcorn bnm elimden hiç gelmez boyle seyler :lol: devamını beklıourum extrabeer hmm

x21

rank8
arkadaslar konuyu bi daha okuyalım lütfen. son tarih ağustostaymı$ bo$una uğra$mayalım.

JasonWalker demiş ki:
TheCenavar demiş ki:
arkadaslar konuyu bi daha okuyalım lütfen. son tarih ağustostaymı$ bo$una uğra$mayalım.
devam konu .. alımlar devam ediyor .

Ben bişi anlamadım zaten V.İ.P dedigimiz Arkaş Degilmi
öylede arkadaş oluruz Böylede ismim mavi olmus kırmızı olmus ne farkeder Konu 27 Sayfa olmuş Bizde bir emegimizi atalım dedik
Sahsen insan önce kendi yaptıgını beğenmeli bence Ben Beğendim Hic problem değil Ölümü kankayız ViP oluruz olamıyız bilemem ama Extraloob forumu bence bir ayrıcalık Ben bile ilk geldiğim yani bu siteyi Ögrendigimden bu tarafa elimden gelen herşeyi yapmaya çalıyorum .....

[/quote]

Ben bişi anlamadım zaten V.İ.P dedigimiz Arkaş Degilmi
öylede arkadaş oluruz Böylede ismim mavi olmus kırmızı olmus ne farkeder Konu 27 Sayfa olmuş Bizde bir emegimizi atalım dedik
Sahsen insan önce kendi yaptıgını beğenmeli bence Ben Beğendim Hic problem değil Ölümü kankayız ViP oluruz olamıyız bilemem ama Extraloob forumu bence bir ayrıcalık Ben bile ilk geldiğim yani bu siteyi Ögrendigimden bu tarafa elimden gelen herşeyi yapmaya çalıyorum .....[/quote]
+1 ama onada emeğinin karşılığı derler extraokk

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
inş vip olurum

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

YuMi__YuMi

Bilgiliyim
Elimden Gelen Bu Daha Yapıcam Bunlar ilk 2 Çalışmam extraokk extraokk
-Resim Silinmiş.