arkadaşım anlatamıyorum demi ;lejistica demiş ki:seviyeme cıkamassın bosuna ugrasma. senın yasın kadar benım webmasterlıgım var.ayrıca photoshop kullanmıslıgım. buda sana kapak olsun :
-Resim Silinmiş.
peki sana bir soru ! ps de nasıl resmi taşırırsın ?lejistica demiş ki:arkadasım sana kapak olarak 5 dk ıcınde yaptıgım gıf ı yapsana bana o sıtelerden. yada lara croftun dıgıtal resmlerıyle olan resmımı. yap bunları o sıtelerden bı ornek koy. kalıtesıne bakalım duzgunlugune bakalım. hadı senden bı gıf beklıyorum. detective goster kendını harıkalar yarat o sıtelerde extraokk
yaşım kadar ps biliyosan bunuda bilirdinlejistica demiş ki:höö Shocked taşırma dediğin şeyi açsana. anlamadım.
sacmalama nerde yaptım o zaman ben bunu. tv demıJasonWalker demiş ki:-Resim Silinmiş.
AYrıca psde bunu yapamazsın
Psden başka her programda yaparsınlejistica demiş ki:sacmalama nerde yaptım o zaman ben bunu. tv demıJasonWalker demiş ki:-Resim Silinmiş.
AYrıca psde bunu yapamazsın
arkdaşım tamam hadi gözü yaptın diyelimlejistica demiş ki:kardes ver msn nı ben sana yaptıgım parcaların hepsını gonderıyım kullandıgım programıda gonderıyım sana msn den yapmasını da ogretıyım. sende kurtul bende
o zaman bana herşeyini 0 dan yaptım deme ok ? Winklejistica demiş ki:e gusel arkadasım doları ınternetten ındırdım. photo shopa koydum. ustune kendı resmımı koydum. daha sonra uzerındekı yazıları sıldım ıd ımı ve extraloob memberı yazdım. anladınmı (hiç sanmıyom ama ) daha sonrada aldım buraya koydum. kıskanclıgın bu kadarını gormedım yaw.![]()
cok saol bende onu anlatmaya çalısıyorum sonuçta birileri bi yerlerden bişeyler alıyonuk3r_tr demiş ki:arkadaşlar tartışmaya gerek yok lejistica yaptığın diğer amatör çalışmalardan o doları oturup tek tek kendin çizemiyeceğin ortada yani sen ne desende belli oluyo diyorum ve tartışmaya son noktayı koyuyorum bana cvp veren olsa da cvp vermiycem bu kadar...