lol ben o sıtelerın w lusunu bıle yazmam kımkı onlar. madem o kadar ıyıler yaptıklarımdan yapsana bitane. senın ımzana bayıldım zaten. o sıtelerdenmı yaptın :lolmuch:

lejistica demiş ki:
seviyeme cıkamassın bosuna ugrasma. senın yasın kadar benım webmasterlıgım var.ayrıca photoshop kullanmıslıgım. buda sana kapak olsun :
-Resim Silinmiş.
arkadaşım anlatamıyorum demi ;
siteye giriyorsunuz
resmini hangi anime nin üzerine yapıştırcağını seçiyosun . resimini site otomatik koyuyuor ... bu NUMARALARI herkes biliyor. Bu da sana kapak !

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
-Resim Silinmiş.
AYrıca psde bunu yapamazsın

:lolmuch: arkadasım sana kapak olarak 5 dk ıcınde yaptıgım gıf ı yapsana bana o sıtelerden. yada lara croftun dıgıtal resmlerıyle olan resmımı. yap bunları o sıtelerden bı ornek koy. kalıtesıne bakalım duzgunlugune bakalım. hadı senden bı gıf beklıyorum. detective goster kendını harıkalar yarat o sıtelerde extraokk

lejistica demiş ki:
:lolmuch: arkadasım sana kapak olarak 5 dk ıcınde yaptıgım gıf ı yapsana bana o sıtelerden. yada lara croftun dıgıtal resmlerıyle olan resmımı. yap bunları o sıtelerden bı ornek koy. kalıtesıne bakalım duzgunlugune bakalım. hadı senden bı gıf beklıyorum. detective goster kendını harıkalar yarat o sıtelerde extraokk
peki sana bir soru ! ps de nasıl resmi taşırırsın ?

lejistica demiş ki:
JasonWalker demiş ki:
-Resim Silinmiş.
AYrıca psde bunu yapamazsın
sacmalama nerde yaptım o zaman ben bunu. tv demı
Psden başka her programda yaparsın
PS Bir Rotuş Programıdır
Hareketli Resimler Yapamaz
İstediğin webmasterına da sor!

kardes ver msn nı ben sana yaptıgım parcaların hepsını gonderıyım kullandıgım programıda gonderıyım sana msn den yapmasını da ogretıyım. sende kurtul bende

lejistica demiş ki:
kardes ver msn nı ben sana yaptıgım parcaların hepsını gonderıyım kullandıgım programıda gonderıyım sana msn den yapmasını da ogretıyım. sende kurtul bende
arkdaşım tamam hadi gözü yaptın diyelim
sen bana doların parçalarını gönder

e gusel arkadasım doları ınternetten ındırdım. photo shopa koydum. ustune kendı resmımı koydum. daha sonra uzerındekı yazıları sıldım ıd ımı ve extraloob memberı yazdım. anladınmı (hiç sanmıyom ama ) daha sonrada aldım buraya koydum. kıskanclıgın bu kadarını gormedım yaw. :lolmuch:

lejistica demiş ki:
e gusel arkadasım doları ınternetten ındırdım. photo shopa koydum. ustune kendı resmımı koydum. daha sonra uzerındekı yazıları sıldım ıd ımı ve extraloob memberı yazdım. anladınmı (hiç sanmıyom ama ) daha sonrada aldım buraya koydum. kıskanclıgın bu kadarını gormedım yaw. :lolmuch:
o zaman bana herşeyini 0 dan yaptım deme ok ? Wink
bu da burda kapansın

arkadaşlar tartışmaya gerek yok lejistica yaptığın diğer amatör çalışmalardan o doları oturup tek tek kendin çizemiyeceğin ortada yani sen ne desende belli oluyo diyorum ve tartışmaya son noktayı koyuyorum bana cvp veren olsa da cvp vermiycem bu kadar...

Beijo

Bilgiliyim
daha taşırmayı bilmiyosun ve konuşuyorsun bu yaptıgın çalışmaların ps olmadıgını herkes anlayabilir ...

nuk3r_tr demiş ki:
arkadaşlar tartışmaya gerek yok lejistica yaptığın diğer amatör çalışmalardan o doları oturup tek tek kendin çizemiyeceğin ortada yani sen ne desende belli oluyo diyorum ve tartışmaya son noktayı koyuyorum bana cvp veren olsa da cvp vermiycem bu kadar...
cok saol bende onu anlatmaya çalısıyorum sonuçta birileri bi yerlerden bişeyler alıyo

Beijo

Bilgiliyim
sen imageready ile ps'yi karıştırdın herhalde XEM'de imageready ile snn yaptıgın gibi şeyler yapıyodu..

Yukarı Alt