extrem'emi söyledin lafı?BlacKK demiş ki:Neyse arkadaş VIP olmakla insan olmayı karıştırmış konu büyümesin.. kahvekeyfi
extrem'emi söyledin lafı?BlacKK demiş ki:Neyse arkadaş VIP olmakla insan olmayı karıştırmış konu büyümesin.. kahvekeyfi
evet.sotteryus demiş ki:extrem'emi söyledin lafı?BlacKK demiş ki:Neyse arkadaş VIP olmakla insan olmayı karıştırmış konu büyümesin.. kahvekeyfi
insan olmayan biri varsa oda sensin yalakasın banladı die hemen kötüle çocuğuBlacKK demiş ki:evet.sotteryus demiş ki:extrem'emi söyledin lafı?BlacKK demiş ki:Neyse arkadaş VIP olmakla insan olmayı karıştırmış konu büyümesin.. kahvekeyfi
Teşekkürler abi bu arada göster nerede yalakalık yaptığımı ben extreme niye yalakalık yapma gereği duyayımki bak bizim arkadaşımız yok ama haklının yanında herkes oluyor..bkz.EXLextraloob demiş ki:arkadaşını koruyacaksın diye başkalarına laf atma hakkını kim verdi sana ki 7 gün banlandın.
güzel çalışmların varGooD_D3wiL demiş ki:arkadaslar bunları V.İ.P olmak için yaptım degerlendirirseniz sevinirim ilke göre biraz cok gibi oldu sanırsam extraokk extraokk extraokk extraokk takdir sizin
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
V.İ.P. olmayı cok istiyorum degerlendirirseniz sevinirim hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm
burdan istek yapılmıo yanlız detectiveYargıc_TR demiş ki:Sun Glavie'si Olan Bi İmza İstiyorum Üstündede EnBüyükBenim Yazarsa sevinirim resim yalı kagıt gibi olsun parlak olsun soluk renkler olmasın net olsun şimdiden teşekkürler!