Server
Flora
Takımı
Galatasaray
arkadaşını koruyacaksın diye başkalarına laf atma hakkını kim verdi sana ki 7 gün banlandın.

extraloob demiş ki:
arkadaşını koruyacaksın diye başkalarına laf atma hakkını kim verdi sana ki 7 gün banlandın.
Teşekkürler abi bu arada göster nerede yalakalık yaptığımı ben extreme niye yalakalık yapma gereği duyayımki bak bizim arkadaşımız yok ama haklının yanında herkes oluyor..bkz.EXL
konuyu büyütmeden bitirelim.Saygısızlık yaptığım olduysa bu topic içinde özür dilerim. kahvekeyfi

Bu topic içine atabilirsin adminimiz ne karar verirse olumlu alırsan olursun. extraokk

Şurada burada güçlü adımlarla dolaşmaktansa doğru
arkadaslar bunları V.İ.P olmak için yaptım degerlendirirseniz sevinirim ilke göre biraz cok gibi oldu sanırsam extraokk extraokk extraokk extraokk takdir sizin

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

V.İ.P. olmayı cok istiyorum degerlendirirseniz sevinirim hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
GooD_D3wiL demiş ki:
arkadaslar bunları V.İ.P olmak için yaptım degerlendirirseniz sevinirim ilke göre biraz cok gibi oldu sanırsam extraokk extraokk extraokk extraokk takdir sizin

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

V.İ.P. olmayı cok istiyorum degerlendirirseniz sevinirim hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm
güzel çalışmların var

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

TiM

rank8
Sun Glavie'si Olan Bi İmza İstiyorum Üstündede EnBüyükBenim Yazarsa sevinirim resim yalı kagıt gibi olsun parlak olsun soluk renkler olmasın net olsun şimdiden teşekkürler!

Yargıc_TR demiş ki:
Sun Glavie'si Olan Bi İmza İstiyorum Üstündede EnBüyükBenim Yazarsa sevinirim resim yalı kagıt gibi olsun parlak olsun soluk renkler olmasın net olsun şimdiden teşekkürler!
burdan istek yapılmıo yanlız detective

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad YA ABILERIM BEN NIYE HICBIR KONUYA BAKAMIYORUM Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Yukarı Alt