- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
EspiRa demiş ki:![]()
![]()
Bu kötü oldu biraz
![]()
gelişmeye açık biraz daha font ve brush kullanmalısın

![]() |
EspiRa demiş ki:![]()
![]()
Bu kötü oldu biraz
![]()
Ben yazıcaktım ama polemik olmasın diye yazmamıştım ^^Alone demiş ki:![]()
nasıl yaptığını bana anlatırmısın Milano'nun altında neden garip şeyler var başka birşey yazıyormuşta silmişşin gibi duruyor anlatırsan nasıl yaptığını sevinirim.
Ps:Amaç senin yaptığına inanmak yoksa ben anlatayım sana nasıl yapıldığını![]()
Ben yetkili olmadığım için polemik çıkabilirdi.Alone demiş ki:Polemikle alakası yok Ps User alımları yapıyoruz ve kişiye bazı soruları yöneltmek zorundayız.
haklısın belkide.ImmorTaLGoD demiş ki:Ben yetkili olmadığım için polemik çıkabilirdi.Alone demiş ki:Polemikle alakası yok Ps User alımları yapıyoruz ve kişiye bazı soruları yöneltmek zorundayız.
Nese hacım uzatmaya gerek yok
O style :) hoş durmuştu ss cekebilirim istersen ^^Alone demiş ki:Polemikle alakası yok Ps User alımları yapıyoruz ve kişiye bazı soruları yöneltmek zorundayız.
Bana ö.m detaylı yazarmısın bir Sytle ile imza olacağını sanmıyorum,ss'yide atıver ö.m'den (:EspiRa demiş ki:O style :) hoş durmuştu ss cekebilirim istersen ^^Alone demiş ki:Polemikle alakası yok Ps User alımları yapıyoruz ve kişiye bazı soruları yöneltmek zorundayız.
nasıl yaptığını anlatır mısın alone ^^Alone demiş ki:![]()
nasıl yaptığını bana anlatırmısın Milano'nun altında neden garip şeyler var başka birşey yazıyormuşta silmişşin gibi duruyor anlatırsan nasıl yaptığını sevinirim.
Ps:Amaç senin yaptığına inanmak yoksa ben anlatayım sana nasıl yapıldığını![]()
Ben ondan bahsetmiyorum yazıyı geç,imzayı nasıl yaptığını soruyorum.EspiRa demiş ki: