HDD'e yavaş format atmayı dener misin? Eğer fayda görmezsen sanırım yeni bi harddisk alsan güzel olur.nuk3r_tr demiş ki:yeni konu açmayım dedim irfan abi yardım edersen bu konuda valla çok makbule geçersin
benim pc çok yavaş daha pc ye yeni format attım gereksiz hiçbi program yok fazla program da yüklü değil intivirüs olarak nod 32 kullanıorum pc açılışları kapanışları yavaş bi de i.e. yavaş açılıp kapanıo ps de öle format attıktan sonra işime yarar programları yükledim ve depfreeze yükledim ama bu yavaşlığa bi çare bulamıorum disk birleştiriciyle de c yi birleştirdim pek bişi farketmedi
saygılar
yeni bir harddisk aldım saten pc nin kendi harddiski 40 gb tı ben 80 gb bi harddisk daha aldım şimdi oldu 120 gb 20 gb C 80 gb D 20 gb da E harddiskim var şu an ama ben bu formatımdan sonra ne var ne yok D ye attım belgelerim dahil D yi kullanıyorum harddisk yönünden sorunum yok ram im 256 ama bu kadar yavaş olmaması gerekio bi çare bulamadım Rolling Eyes_A_R_E_S_ demiş ki:HDD'e yavaş format atmayı dener misin? Eğer fayda görmezsen sanırım yeni bi harddisk alsan güzel olur.nuk3r_tr demiş ki:yeni konu açmayım dedim irfan abi yardım edersen bu konuda valla çok makbule geçersin
benim pc çok yavaş daha pc ye yeni format attım gereksiz hiçbi program yok fazla program da yüklü değil intivirüs olarak nod 32 kullanıorum pc açılışları kapanışları yavaş bi de i.e. yavaş açılıp kapanıo ps de öle format attıktan sonra işime yarar programları yükledim ve depfreeze yükledim ama bu yavaşlığa bi çare bulamıorum disk birleştiriciyle de c yi birleştirdim pek bişi farketmedi
saygılar
Nero Premium Reloaded 7.10.1.0_TaZMaNiA_ demiş ki:Beyler bana nero lazım düşük mb olsun...full olsun bulun işte kafanıza göre ...
_TaZMaNiA_ demiş ki:neyse office 2007 lazım bana serial filan istiyorsa onlarıda koyun...
Everest Ultimate Edition Türkçe_TaZMaNiA_ demiş ki:bide everest program linkini istiyorum... çok şey istedim...