Korkutma.PhaetoN demiş ki:evet bi sorun oldu belkide botları banlama işine başladmışlardır![]()

Gerçi nadir bot kullanıyorum, GM'e de kapak attım gitti. (: Bir şeycik olmaz. (:
Korkutma.PhaetoN demiş ki:evet bi sorun oldu belkide botları banlama işine başladmışlardır![]()
Evet seninkisi yatmıştı zaten.PhaetoN demiş ki:start a basıyorum ???? hatası veriyor bi daha deniyorum bu seferde offlineCharda kesin yattı işin yoksa dön geri kasma yerine
![]()
Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.PhaetoN demiş ki:start a basıyorum ???? hatası veriyor bi daha deniyorum bu seferde offlineCharda kesin yattı işin yoksa dön geri kasma yerine
![]()
![]()
Yeni düşen SoX iteminin düştüğünü düşünsenePhaetoN demiş ki:Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.![]()
yok o imkansız maymuna koyuyorum onuWax Whine demiş ki:Yeni düşen SoX iteminin düştüğünü düşünsenePhaetoN demiş ki:Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.![]()
![]()
Ahaahahahha bir de senden hep düşüyor GW'da falan.. Umarım bir şey olmaz sos blade'ine.PhaetoN demiş ki:Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.PhaetoN demiş ki:start a basıyorum ???? hatası veriyor bi daha deniyorum bu seferde offlineCharda kesin yattı işin yoksa dön geri kasma yerine
![]()
![]()