Emo kavramı tamamen özenti içerikli bir kavram.Japon Manga'larındaki veletlerin davranışlarının , giyimlerinin ve saç şekillerinin bire birini kullanıyorlar.Düşünceleri insanı çileden çıkartacak düzeyde ; ''ailem beni anlamıyor '' , '' hayat çok monoton'' , '' Bu ne ya hep bu yemeği yiyiyoruz , hep okula gidiyoruz '' . Bunları 3 gün aç bırakacaksın görecekler anyayı konyayı.Birde Türkçe'nin içine et*e eğilimi var bu tiplerde.Yha , yhafs , bhen ... Türkçe'nin zamanla zede almasına neden oluyorlar ki bu da gözümde vatan hainliğidir , ciddiyim.Fakat ne kadar özenti ve boş davranışlar takınsalarda özgürler.İstedikleri gibi konuşur istediklerini gibi davranılar buna kimsenin itiraz etme hakkı yok.

:arrow: Birde cümlelerinin yarısını Türkçe yarısını İngilizce yazanlar var.Onlarda Türkçe'nin katlinde önemli rol oynuyorlar.

Biz Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz. Yani herkes özgürdür isteyen herkes başkasının can ve mal varlığına zarar vermeyecek herşeyi yapabilir. Emoca konuşmak başkasına zarar vermiyorsa -ki vermiyor- konuşabilirler. Yönetim üyeleri ( mod gmod vs. ) zaten bu şekilde konuşmuyorlar konuşana :byes: diyoruz. Dmodlar ise adı üstünde deneme moderatör onlar yönetim üyesi olmaya adaylar. Onlar konuşabilir fakat konuştuklarında asla yönetime katılamazlar.

RoyaLe demiş ki:
Biz Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz. Yani herkes özgürdür isteyen herkes başkasının can ve mal varlığına zarar vermeyecek herşeyi yapabilir. Emoca konuşmak başkasına zarar vermiyorsa -ki vermiyor- konuşabilirler. Yönetim üyeleri ( mod gmod vs. ) zaten bu şekilde konuşmuyorlar konuşana :byes: diyoruz. Dmodlar ise adı üstünde deneme moderatör onlar yönetim üyesi olmaya adaylar. Onlar konuşabilir fakat konuştuklarında asla yönetime katılamazlar.
Katılıyorum ama bir düşüncemiz farklı oda > Yani herkes özgürdür isteyen herkes başkasının can ve mal varlığına zarar vermeyecek herşeyi yapabilir.< bu. katılmadığım nokta bireye zarar vermiyor olabilir ama bir milletin en önemli şeyi dilidir, dil olmadan millet olmaz dolasıylı devlet vs vs. böyle şeyler ülkemizde çok moda oluyor hele o apachi kılıklı insan demeye utandığım varlıklar yha chook shersin thatlım falan filan demeleri bitiriyor hele o q harfi çıldırtıyor beni choq bu neya bu nasıl bir insanlıktır anlamamki

WindTalker demiş ki:
Forumda isteyen istediği şekilde yazabilir,isterse sayı dilindende yazsın prob. değil. Gelipte biri ingilizce yazı yazdığında nasıl hor görmüyorsa bu akımıda horgörmeyeceğiz :wink1: Siz keyfinize bakın. Emoca>>Türkçe çeviri lazım olduğunda 1 pm kadar uzağınızdayım :thumbsup: Böyle küçük şeylere takılarak vakit harcamayın.
:lol: :lol:

Night Blue demiş ki:
RoyaLe demiş ki:
Katılıyorum ama bir düşüncemiz farklı oda > Yani herkes özgürdür isteyen herkes başkasının can ve mal varlığına zarar vermeyecek herşeyi yapabilir.< bu. katılmadığım nokta bireye zarar vermiyor olabilir ama bir milletin en önemli şeyi dilidir, dil olmadan millet olmaz dolasıylı devlet vs vs. böyle şeyler ülkemizde çok moda oluyor hele o apachi kılıklı insan demeye utandığım varlıklar yha chook shersin thatlım falan filan demeleri bitiriyor hele o q harfi çıldırtıyor beni choq bu neya bu nasıl bir insanlıktır anlamamki
Doğrudur fakat dünyanın yarısının kendi dilleri yok ayrıca emolara Türkçe konuşuyorlar diye kim demiş onların dili ayrı Turqche onların dilleri bir devlette birden fazla dil olabilir...
Ps: Konuşmalarımla emoları destekliyorum sadece insanların(!) haklarını savunuyorum o kadar...

Yukarı Alt