Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
- Resim Silinmiş.

Sigara icerken ara vermistim bir kac siteye girip PB ile ilgili yorumlari okuyayim videoya falan rastlarim belki dedim bir kac dakika sonra basima bu geldi. Onceleri Silkroad'da gelmisti basima bir siteye girdigimde bu sekilde bir uyari gelmisti sifremi degistirdigimde karakterimi (50lv) kaybetmistim. Su anda buyuk ihtimalle pc'me virus girdi hangi siteden ne sekilde oldugunu bilmiyorum lakin onerebileceginiz hizli bir temizleme programi varmi?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Su anda Microsofttan da SMS geliyor telefonuma. Microsoft hesabi parolasini sifirlama kodu blabla diye. Sanirim is ciddilesti biraz.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Enteresandir ki daha 1 ay once satin aldigim karakteri kaptirdim ustelik 300TL gibi de bir harcama yaparak. Gecmis olsun.

Birisi keylogger atmış sana hemde öyle ucuz bişey değilmiş kullandığı keylogger geçmiş olsun :)

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Outlook'un gozunu seveyim ya. Sanirim gordugum en guvenli mail adresi PB gibi item calma riski olmayan oyunlar icin.
Mailim degistirildi telefonuma mesaj geldi su mailiniz su maile donusmustur diye. Sifre unuttum dedim kendini hacker sanan kisinin mailini yazdim hop sifre sifirlama kodu telefonuma sms ile geldi. Eski maile cevirdim sifreleri telefondan falan degistirdim. Karakter bende tek korkum karaktere vh ile girip de ss alip foruma koymasi. Cok kisiden duydum bu tarz geyik o yuzden her ihtimale karsi nick degistirecegim.
Ve o kendini hacker sanan gerizekali arkadasim su an goruyorsa yazdiklarimi; benim modem ip'm statik yani sabit ip. O bakima pc'me hangi mc ipler ile giris yapildigi cok rahat tespit edilebiliyor. Konu ile ilgili yasal islem baslatildi. Basinizi agrittiysam ozur dilerim :muck:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
sytgkdmr demiş ki:
Aynen, keşke şifreni değiştirmeseydin.
Sifre degistirmedim zaten de adam zaten girmisti. Neyse halloldu yasal islemimi de baslattim kafam rahat. Bundan sonra 5TLye aldigi keylogger yuzunden evine gelen 6000TLlik cezayi nasil odeyecek onu dusunsun

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Lemonade demiş ki:
Foruma ss mi koymus vh ile girip?
Bulamadim bi ss ama ticket atmis olma olasiligi vardir dedim ya haci var oyle basina gelen. Biri karakterini patlatiyor sonra ss aliyor wh ile girip ticket atiyor ya da ss yolluyor. Bilmiyorum abi ben mutluyum karakterim elimde :santa: Gerci oyuna da giremiyorum her yere yayilmis virus kaspersky durmadan siliyor bir seyleri

hakikaten kaliteli bir keylogger kullanilmis, bende ilk defa görüyorum. gecmis olsun diliyorum

Hacım bu tarz keyloggerler zaten antivirüslere yakalanmazlar kaspere falan güvenme exl şifrenide telefondan değiştir ve yedek almadan bir format at.En yakınındakilere dikkat et ve kimseden .exe uzantılı dosya alma yoksa başın çok yanar.Ayrıca yasal işlem başlatıldı yazını blöf olarak görüyorum çünki adamlar direk kasayı alıp sniffer ile tarıyolar :D

Wax Whine demiş ki:
Outlook'un gozunu seveyim ya. Sanirim gordugum en guvenli mail adresi PB gibi item calma riski olmayan oyunlar icin.
Mailim degistirildi telefonuma mesaj geldi su mailiniz su maile donusmustur diye. Sifre unuttum dedim kendini hacker sanan kisinin mailini yazdim hop sifre sifirlama kodu telefonuma sms ile geldi. Eski maile cevirdim sifreleri telefondan falan degistirdim. Karakter bende tek korkum karaktere vh ile girip de ss alip foruma koymasi. Cok kisiden duydum bu tarz geyik o yuzden her ihtimale karsi nick degistirecegim.
Ve o kendini hacker sanan gerizekali arkadasim su an goruyorsa yazdiklarimi; benim modem ip'm statik yani sabit ip. O bakima pc'me hangi mc ipler ile giris yapildigi cok rahat tespit edilebiliyor. Konu ile ilgili yasal islem baslatildi. Basinizi agrittiysam ozur dilerim :muck:
Nick değiştirmek yaramaz ben sana diyim :!!&%&!

kesin volheyk dosyandan çıktı firüs :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
evlat wh kullanmadım kullanmam da hele ki yeni aldığım karakterde :D bir kac ss çekmiştim wh olmadığımı kanıtlamak icin atarım sana :D
bu arada nick değiştirmek yaramaz diyorsan boşa para yatirmayayim :/

Wax Whine demiş ki:
evlat wh kullanmadım kullanmam da hele ki yeni aldığım karakterde :D bir kac ss çekmiştim wh olmadığımı kanıtlamak icin atarım sana :D
evlat? :mrgreen:

ulusal turnuvaya bekleriz :lol:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Lordzek demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

Ulusal turnuvaya katilacaktim lakin vizelerim cok yogun basvurmadim.
Arka sokaklar repligi evlat :D Bu arada senin bi dedigini okumustum PBye baslamak isteyene yazmistin her aymin 20TL yatirman gerek oyuna diye ben de 300TL yatirdim bu ay oyuna goze alamam ki zaten wh kullanmayi bu meblagi yatirdigimda oyuna

Takımı
Galatasaray
Wax Whine demiş ki:
Lordzek demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

Arka sokaklar repligi evlat :D Bu arada senin bi dedigini okumustum PBye baslamak isteyene yazmistin her aymin 20TL yatirman gerek oyuna diye ben de 300TL yatirdim bu ay oyuna goze alamam ki zaten wh kullanmayi bu meblagi yatirdigimda oyuna
Para yatırmadığı zamanlar Onurla birlikte oynamayın.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Nina Ricci demiş ki:
Para yatırmadığı zamanlar Onurla birlikte oynamayın.
PByi birakmadan yani 2 sene once fena wallhack kullanirdim dandik bi hesabim vardi hala da duruyor o kadar video atmislardi hic birini takmadilar :mrgreen: lakin cidden temiz oyun en iyisi

Wax Whine demiş ki:
Lordzek demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

200 TL aylık
500 TL 3 aylık sağlam bir karakter için yeterli

bilekde olması lazım tabi :!!&%&!

Yukarı Alt