// Delete.
![]() |
Ahahahaha tamam lan dışlama o kadarLordzek demiş ki:Hacı keşke video bile çekmeseymişsin![]()
Lordzek demiş ki:Hacı keşke video bile çekmeseymişsin![]()
Önce intro yapmayı öğren yiğen senToxicated demiş ki:Lordzek demiş ki:Hacı keşke video bile çekmeseymişsin![]()
![]()
Arkadaş bizim gibi olmaya özendi de becerememiş, benim videoma laf ediyordu puhahahahah
Hacı seninki 10 numaraydı zatenRecLast demiş ki:Önce intro yapmayı öğren yiğen senToxicated demiş ki:Lordzek demiş ki:Hacı keşke video bile çekmeseymişsin![]()
![]()
Arkadaş bizim gibi olmaya özendi de becerememiş, benim videoma laf ediyordu puhahahahah![]()
Bro şaka yapıyoruz sakin olRecLast demiş ki:Silin lan konuyu sizinle daha bişey paylaşan 2 olsun son mesajımdı buda exl a bb...
Deme öyle yaaaaLordzek demiş ki:Bro şaka yapıyoruz sakin olRecLast demiş ki:Silin lan konuyu sizinle daha bişey paylaşan 2 olsun son mesajımdı buda exl a bb...
RecLast demiş ki:Silin lan konuyu sizinle daha bişey paylaşan 2 olsun son mesajımdı buda exl a bb...
Advance demiş ki:RecLast demiş ki:Silin lan konuyu sizinle daha bişey paylaşan 2 olsun son mesajımdı buda exl a bb...
Başkalarına davrandığı gibi davranmışlar sadece.Clochard demiş ki:Adam bir video paylaşmış kötü olsa da iyi deyip geçecekken yok rütbeydi yok carttı curttu..Hala şakanın dozunu ayarlayamayanlar var.
Yazık bence..
Davranışlarını bilemem kendisini tanımıyorum,sadece bu konu hakkında yorumum bu.Advance demiş ki:Başkalarına davrandığı gibi davranmışlar sadece.Clochard demiş ki:Adam bir video paylaşmış kötü olsa da iyi deyip geçecekken yok rütbeydi yok carttı curttu..Hala şakanın dozunu ayarlayamayanlar var.
Yazık bence..