Spare_

Bilgiliyim
Kayıt
24 Kasım 2008
Mesajlar
2.764
Beğeniler
1
Şehir
^^ T.C / İST ^^
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Pierre Van Hoijdonk, yeşil sahalardan sonra robotlara karşıda futbol hünerlerini sergiledi.

Bir dizi görüşmeler için İstanbul'da bulunan Hollanda Ekonomi Heyeti'nin Conrad Hotel'de düzenlediği toplantıya katılan Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu Hooijdonk, görüşmelerin ardından özel olarak hazırlanan platformda Hollanda Dış Ticaret Bakanı Frank Heemskerk ile robotlara karşı futbol oynadı.

Uzaktan kumanda ile hareket eden robotlara gol atmaya çalışan Hooijdonk eski günlerinden fazla birşey kaybetmediğini gösterdi.



- "ŞAMPİYONU BELİRLEMEK ZOR" -



Bu arada basın mensuplarının sorularınıda yanıtlayan Hollandalı futbolcu, Türkiye Ligini yakından takip ettiğini belirterek, "Şuan kim şampiyon olur bunu söylemek gerçekten çok zor. Fenerbahçe puan olarak geride gözüksede ikinci yarıda farkın kapanacağını düşünüyorum. Trabzonspor'da iyi bir kadro kurmuş. Beşiktaş ve Galatasaray'da herzamanki gibi şampiyonluğun en büyük adayı" dedi.



- "FENERBAHÇE PORTO'YU MUTLAKA YENMELİ" -



Hooijdonk ayrıca Fenerbahçe'nin Porto ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçıyla ilgili olarak ise, "Fenerbahçe grubu geçmek istiyorsa Porto'yu yarın mutlaka yenmeli. Ben yeneceği inancındayım ama hafta sonu Beşiktaş'la zor bir lig maçıda var" diye konuştu.
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
birgün Fenerbahçe'me gelecek ve çok güzel bir görevde yer alacak/almalı...
 
Yukarı Alt